«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 27 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 27 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Овнів зірки попереджають про складнощі при пошуку точної інформації. До спотворення істини можуть вести зовнішні умови або власні сумніви. Не варто встановлювати зв'язок з нуля, особливо з іноземцями і далекими регіонами: імовірні технічні, мовні і інші перешкоди, що перешкоджають взаєморозумінню. Малоймовірна щирість. День може принести дрібні грошові надходження з прихованих джерел, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям зірки радять аж до ночі не послаблювати пильність у дрібницях. В першу чергу, сьогодні потребують контролю контакти, документи, носії інформації. Не рекомендується купувати навчальні програми, засоби навігації та зв'язку. Суть тієї чи іншої проблеми буде зрозуміла вами інтуїтивно. Ви будете відмінно відчувати свої власні потреби, але можете помилятися щодо чужих.

Близнюки

Для Близнюків сьогодні зберігається ризик помилок і непорозумінь. Легко сказати зайве, спотворити істину. Не рекомендуються співбесіди, консультації, переговори, виступи, заяви, заняття аналітикою, точними розрахунками, обробкою важливих даних. Не варто відстоювати свою позицію перед авторитетними персонами або про що-небудь їх просити. Непоганий момент для наукових дискусій і задушевних бесід.

Рак

Ракам зірки радять довіряти своїй інтуїції, але почекати з конкретними починаннями. Підступність дня може полягати для вас в уявному достатку можливостей, ідеалізації людей, явищ, чужих культур. Краще відкласти значущий крок, пов'язаний з подорожжю, одержанням освіти, оформленням візи. Відповідний момент для набору додаткової інформації, розширення кругозору або списку контактів.

Лев

Левам сьогодні краще уникати балакучості, неуважності, довірливості, безпечності в фінансових справах. Не варто покладатися на емоції. До чуття бажано додати розумну обережність, не плутаючи її з боягузтвом. Аж до ночі можливий випадковий або навмисний обман з вашої або чужої сторони, в тому числі, «брехня во спасіння». Навіть друг може ввести вас в оману. Не виключається лукавство у дітей.

Діва

Дівам сьогодні варто бути уважнішими в переговорах і особистих бесідах. З перевіреними людьми і визнаними фахівцями добре обговорювати тонкі делікатні нюанси, включаючи наукові, психологічні, морально-етичні. Не варто ініціювати діалог з незнайомими людьми: можна видати таємницю, почати «не з тої ноти». Від вас може щось приховати роботодавець, клієнт. Важливо взаємну довіру між подружжям.

Терези

В цей день Терезам важливо відрізнити цінну інформацію від неправдивої і надлишкової. Не найлегшим може виявитися завдання зрозуміти, сигнали, що подаються іншими, розібратися в потребах підлеглих або домашнього вихованця. Не виключена плутанина при спробі налагодити зв'язок з сервісом або далеким кореспондентом. Можливі непорозуміння під час лікування, при доставці замовлення, пошуку корисних відомостей, отриманні послуг.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони переживуть період затримки чи плутанини, що не завадить вважати день вдалим. В результаті сьогоднішніх подій можна налагодити більш тонкий і довірчий контакт з симпатичною вам людиною, з дітьми. Попутно події сприятимуть розширенню кругозору. Внести плутанину може довірливість, допитливість, лукавство, спроба створити інтригу або охопити занадто великий обсяг інформації.

Стрілець

Стрільців зірки попереджають про психологічну вразливість. Сьогодні вона ймовірна не тільки в зовнішньому світі, але й у приватному житті: вдома, в спілкуванні з близькими. Ваша думка чи кандидатура викличе сумніви. Можлива етична помилка, неохайність в побуті. У цей день краще не робити моральний вибір. Небажана самопрезентація, балакучість, надмірна довірливість в духовних або інтимних питаннях.

Козеріг

Сьогодні зірки радять Козерогам уважніше поставитись до інформації: багато доведеться читати між рядків. Не варто витрачати сили на дрібниці, але якщо послання для вас важливе, не пошкодуйте часу на розшифровку. В кінці кінців, ви розкладете все по поличках, доберетеся до істини і вона вас порадує. Не виключено, що в глибині душі ви вже будете знати правду, і лише отримаєте їй підтвердження.

Водолій

Сьогодні Водоліям зірки радять підійти системно і прагматично до матеріальних справ, в тому числі, до покупок і продажу. На перше місце краще поставити користь і цінність, надійні підтвердження і гарантії. Кількісті розумніше віддати перевагу якість. Не варто покладатися на чутки, вірити комусь на слово і укладати угоди на довірі. Можливий інтерес до речей ручної роботи, майна «з історією».

Риби

Сьогодні Рибам корисно мати тверду систему цінностей, критеріїв та орієнтирів. Лише в цьому випадку вдасться зробити вірний вибір і потім не пошкодувати про зроблене. Важливо вміти поставити межі своїх бажань. Випадковий каприз або стару мрію не варто перетворювати на одержимість. Краще не говорити про свої плани, не вступати в переговори: є ризик заплутатися у власних аргументах або чужих порадах.

Все буде Україна