«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 28 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні ваші почуття можуть придбати особливої гостроти. Не рекомендується йти до своєї мети в сліпому пориві. Розважливий погляд на свої можливості, дипломатичний талант і темпераментність допоможуть досягти успіху.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Важкий день для чоловіків-Водоліїв. Можливі проблеми виникнуть з вини самого Водолія, особливо якщо він виявиться в сфері фатальних впливів, залежно від обставин і матеріальної сторони життя. Прагнення до оновлення може обернутися непоправними наслідками. В особистому житті можливий остаточний розрив відносин.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Суперечливі і подвійні тенденції попереднього дня тривають. У першій половині дня ви можете бути енергійними і життєрадісними. Але цей стан не протримається довго. Друга половина дня принесе розчарування і серйозні промахи. Вам буде складно оцінювати людей і здійснювати здорові вчинки. Незабаром можливі неприємні події і новини.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День пробудження і перетворення. В цей час ви зможете розкрити свої творчі таланти та артистичність. Приємне запрошення, яке слід прийняти, не тільки урізноманітнює ваше життя і принесе задоволення від спілкування, а й подарує нових друзів. Добре починати подорожі, приймати водні процедури, займатися спортом.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сьогодні вірогідні домашні клопоти, проблеми з родичами або друзями. Ви зможете тверезо оцінити ситуацію і знайти правильне рішення. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути помилок, рекомендується обережність, розважливість.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Один з «чорних» днів. Пов'язаний з цькуванням, переслідуванням, зіткненням з агресією. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Щоб уникнути помилок, рекомендується обережність, розсудливість, стриманість. Уникайте темряви, нових знайомств і галасливих компаній. Ймовірно, ввечері домашні клопоти заберуть весь ваш час. Не виключена сварка з близькою людиною. Ви зможете тверезо оцінити ситуацію і знайти правильне рішення

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вірогідні неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги, вдаривши по настрою. Якщо ви занадто емоційно сприйняли кар'єрні просування, то справи служби будуть пов'язані зі зростаючими матеріальними запитами.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День пробудження і перетворення космічної енергії любові. Ймовірно, вас чекає несподіваний поворот у долі, пов'язаний зі зміною сфери діяльності, місця проживання або з відпочинком. Сьогодні ви зможете розкрити свої творчі таланти та здібності в повній мірі.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні ваші почуття можуть придбати особливої гостроти. Вони знімуть створену напругу в сім'ї, перевівши його в безпечне русло. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Однак не рекомендується йти до своєї мети в сліпому пориві. Щоб уникнути помилок, рекомендується обережність і розважливість. Добре починати подорожі, приймати водні процедури, займатися спортом.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Негативний день, коли обмани, нерозуміння і наклеп будуть всіляко заважати гармонійним відносинам. Вам доведеться активно відстоювати свої життєві принципи. Вірогідні конфлікти з оточуючими. Не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Постарайтеся зберігати спокій.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для зміни роботи, місця проживання. Ваші плани виявляться переконливими і перспективними. Ви зможете перейти від відчуттів і оцінок ситуації безпосередньо до справи, залучити до своєї діяльності надійних партнерів. Однак ці плани можуть здійснитися лише за умови безпосередньої готовності до роботи і цілеспрямованості. В особистому житті можливі стабільність і надійність.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні сторонній вплив або емоції можуть повністю опанувати вами і змусити наробити помилок. Не виключена сварка з близькою людиною. Вам доведеться тверезо оцінити ситуацію і знайти компроміс. Уникайте темряви, нових знайомств і галасливих компаній.

Джерело:supercook

Все буде Україна