«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 29 жовтня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Початок дня Овнам краще провести на особистій території, наприклад, вдома. Поспіх і суєта не вітаються. Рекомендується зробити перерву навіть в найактуальніших справах, в тому числі, в зусиллях з облаштування або пошуку житла. Замість цього, вам варто окинути поглядом область недавньої роботи, оцінити фактичний результат програми своєї енергії і викреслити деякі пункти з плану, як успішно виконані. Увечері можна переключитися на світське життя, дати волю почуттям або творчій стороні натури, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям незатишно через подвійність обстановки. Багатьох Тельців врятує почуття гумору, або вміння "підвішувати" ситуацію і перемикати увагу на інші заняття. Зате вечір порадує конкретикою, цілеспрямованістю і визначеністю. Ви зможете або скасувати задумане, або навести різкість на плани і зайнятися завданням першорядної важливості. Рекомендується обережність у вечірніх поїздках.

Близнюки

Комунікабельні Близнюки отримують шанс в черговий раз блиснути своїм інтелектом. Чим незвичніші ваші інтереси і пізнання, тим привабливішими ви виявитеся для оточуючих людей. Можливі вісті з-за кордону (або ваша висока зацікавленість в їх отриманні). У більшості справ вас буде супроводжувати удача. Якщо ви не маєте наміру перевантажувати свій розум, можна просто відпочити. Це вдалий час для всіляких колективних заходів: наприклад, для відвідування тусовки або для вилазки на природу.

Рак

У цей день багато Раків діють нижче своїх реальних можливостей. Не рекомендується проводити зміни в особистому житті і в творчій сфері, результат може виявитися набагато гірше очікуваного. Підвищується ймовірність купити річ сумнівного походження і якості, марно витратити кошти. Утримайтеся від важливих покупок і відповідальних фінансових операцій. З іншого боку, не втрачайте присутності духу, вірте в краще. Перешкоди — привід почекати, але не причина відмовлятися від наміченого.

Лев

У першій половині дня Левам варто привести в порядок поточні справи. У переговорах краще поставити крапку або кому: подальші події змусять поглянути на обговорювані питання в новому ракурсі. Бажано відкласти відповідальні поїздки, покупки, візити, консультації. В кінці дня очікується приплив ентузіазму. У скрутній ситуації загине надія, намітиться дотепний вихід. Варто продумати власну лінію поведінки, особливо, якщо на вас рівняються інші або ви прагнете до популярності.

Діва

Для Дів події будуть розвиватися непередбачувано. Ймовірно, протягом дня вам доведеться змінити плани, піти нестандартним шляхом, терміново вивчити і впровадити щось нове. Не виключений емоційний сплеск, короткий стрес, несподіваний тест на спритність і винахідливість. Можливий аврал вдома або на роботі, сюрприз від домашнього вихованця. Може знадобитися вміле поводження з технікою, електронним обладнанням, електросистемами. Вдалий момент для профілактики охоронної, пожежної чи іншої сигналізації.

Терези

Сьогодні Терези чекають свіжої інформації, і не даремно. Щоб не витрачати енергію до "години Х", в денні години постарайтеся не ставити собі занадто великих цілей і уникати конфліктів. До вечора надійдуть новини з-за кордону, можуть прийти новини з інстанцій, листи від далеких друзів, повідомлення від партнерів. Можливі зміни в передбачуваних маршрутах, навчальних та інших програмах, в термінах поїздок.

Скорпіон

Скорпіонам варто використовувати день для "наведення мостів", перш за все, комунікаційних та ідеологічних. Загальні погляди допоможуть порозумітися з тими, з ким утруднене розуміння на душевному або побутовому рівні, включаючи батьків, друзів, партнерів, колег. У діловій сфері, в питаннях житла і нерухомості, шлюбу, професії, отримання освіти може стати важливим правовий компонент, що включає в себе врегулювання прав і обов'язків, уточнення норм і стандартів, підписання контракту, узгодження термінів.

Стрілець

Для Стрільців день вдалий, але неоднозначний. Одні події тягнуть в минуле, інші відкривають двері в майбутнє. Відкладається важливий план, відповідальний крок. З іншого боку, можна скинути баласт, прояснити питання, що мучить. Інші люди можуть зробити частину роботи за вас. Наприклад, вас покине (або до вас повернеться) колишній партнер, вам озвучать будь-які умови. Очікується позитивне зрушення в любовній, творчій або діловій сфері, у відносинах з дітьми. Можливо, ви зробите відкриття або отримаєте перемогу.

Козоріг

Козороги можуть випробувати незвичайні хвилюючі враження і отримати нестандартний досвід перемоги над обставинами, який стане в нагоді вам згодом. Це прекрасний день для набуття внутрішньої впевненості, отримання яскравого творчого імпульсу. Можливе осяяння, почуття оновлення. Надихаючим прикладом для вас може стати інша людина. Водночас, день не найбільш гармонійний в плані фізичному, небажана перевтома. При медичних протипоказання, не варто довго перебувати на сонці.

Водолій

Водоліям день допоможе зорієнтуватися в питаннях, пов'язаних з престижем, реальною владою, кар'єрними або духовними амбіціями. Зірки підказують, що попереду непростий період, а можливо, і криза. Отримані знання і сформовані переконання пройдуть тест. Поверхнева віра повинна змінитися глибинним проживанням ключових духовних аспектів. Одним з інструментів досягнення зовнішнього успіху може стати створення потрібного емоційного резонансу з людьми і обстановкою, або наявність родинних зв'язків.

Риби

Сьогодні у Риб мало важелів впливу, впливати на події і на чужу поведінку можна лише побічно. Партнер покаже своє вміння справлятися з труднощами, або в черговий раз продемонструє погані риси свого характеру. Напружена зовнішня обстановка буде впливати на вас сильніше, якщо ви не маєте власної твердої позиції і залежні від вчинків інших людей. Аж до ночі ймовірні знайомі коливання, нерішучість може заважати прийняттю остаточного і безповоротного вердикту.

Все буде Україна