«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 3 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Початок цього тижня обіцяє бути сприятливим. Успішні торговельна діяльність, ризиковані підприємства. Вірогідні далекі поїздки, подорожі, зустрічі з цікавими людьми. Не виключене виникнення нового роману або відновлення старих відносин. Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе досягти поставленої мети вже в недалекому майбутньому.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений зниженням ділової та творчої активності. Постарайтеся не приймати близько до серця негативні тенденції дня. Не займайтеся самобичуванням, так як від цього нічого не зміниться. Можлива легка депресія, яка зараз недоречно. Постарайтеся не йти в себе, а сконцентруйтеся на проблемах оточуючих вас людей. Може бути, ви побачите несумірність ваших і їх проблем.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Велику частину цього дня Рибам доведеться присвятити організаційній роботі: налагодження зв'язків, підготовці матеріальної бази. Багатьом вдасться зробити це швидко і легко. Постарайтеся не піддаватися спокусі легкого заробітку. Згадайте мудрий вислів: «Безкоштовний сир буває тільки в мишоловці». Сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші справи і стан здоров'я.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Цей день обіцяє бути нерівним, повним несподіванок. Ні в якому разі не робіть ніяких капіталовкладень або великих покупок - несприятливе поєднання планет може призвести до фінансових втрат. Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. День сприятливий для поїздок, відряджень, подорожей. Вдалий він для громадських діячів, юристів, медиків. Приділіть увагу родині. Ваше терпіння і такт допоможуть створити обстановку довіри, затишку та душевної теплоти.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Хороший день для початку будь-якої важливої справи, отримання інформації та використання її до власної вигоди. Будьте обачні:  не наробіть помилок на роботі, щоб не викликати зауваження начальства або співробітників. Життєвий потенціал такий високий, що вам буде складно оцінити справжній стан речей. Не робіть поспішних висновків.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День несе ослаблення аури, депресію, тягу до насолод і спокус. Будьте обачні:  не наробіть помилок на роботі і в особистому житті. Життєвий потенціал знаходиться на такому низькому рівні, що вам буде складно об'єктивно оцінити події.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші справи і стан здоров'я. Особливо уважними повинні бути державні службовці, яким слід врахувати всі нюанси, перш ніж братися за роботу. За стан здоров'я можна не побоюватися. Правда, це майже єдине, в чому не передбачається труднощів.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Цей день відкриє перед вами широкі можливості для активності в сфері професійної діяльності, творчості та самовираженні. Вас будуть відрізняти врівноваженість, дружелюбність, співчуття і вміння дотримуватися загальноприйнятих норм. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіху. У своїй діяльності спирайтеся на допомогу союзників - раціональна організація справи принесе високі результати. Прекрасний день для любові і романтичних пригод. В результаті ви відчуєте оновлення почуттів, аж до нової закоханості.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День обіцяє бути рівним, сприятливим. Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе досягти поставленої мети вже в недалекому майбутньому. День гарний для поїздок, відряджень, подорожей. Вдалий також для громадських діячів, юристів, медиків.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Напружений день, пов'язаний з небезпекою для здоров'я. Можливо, що неприємна звістка порушить внутрішню рівновагу і сприятливу обстановку в сім'ї. Жінкам-Терезам не слід виявляти зайву незалежність у висловлюваннях або наполягати на відстоюванні своєї думки. Чоловіки при бажанні і можливості можуть провести другу половину дня поза домом.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Енергетично потужний день. Будьте обережні - надлишок енергії може виявитися руйнівним. Є висока ймовірність прояву нестриманості і сварок з оточуючими. Не варто занадто зловживати незалежністю у відносинах з партнерами. Від них багато в чому буде залежати успіх справи. Відносини з протилежною статтю і емоційне життя в цілому будуть залежати від обставин.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День несе ослаблення аури, депресію, тягу до насолод і спокус. Будьте обачні:  не наробіть помилок на роботі і в особистому житті. Життєвий потенціал на вкрай низькому рівні, тому контакти з партнерами або начальством будуть складними - будь-яка справа потребує значних зусиль, а результати не виправдають прикладених сил.

Джерело:supercook

Все буде Україна