«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 31 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Критичний день. Не приймайте ніяких важливих рішень в комерційних питаннях, так як вплив Меркурія на ваше життя призведе до фінансового краху. Існує можливість деякого переміщення вниз по службових сходах. У другій половині дня можливі неприємності через плітки і наклепів таємних недоброзичливців. Можливі домашні клопоти, проблеми з дітьми або нездужання.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Ваш життєвий потенціал поки утримується на високому рівні. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіху. Люди самотні або шукають пригод можуть привернути до себе увагу осіб протилежної статі.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день може виявитися суперечливим і двоїстим. Сконцентрувавшись на собі, ви можете смітити грошима і займатися самообманом. Не всі зможуть розділити вашу невиправдану ейфорію. У другій половині дня вона може змінитися пригніченим станом. Вам необхідно побути на самоті, щоб відновити втрачену рівновагу. Вірогідні втрати, непорозуміння і нещасні випадки. Особливо обережними повинні бути автолюбителі.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Небезпечний, критичний день. Доля як і раніше перевіряє вашу витримку і вірність життєвим принципам. Не виключено, що нові справи або ризиковані підприємства приведуть до фінансових втрат, а будь-яка комерційна діяльність принесе збитки. Чи не вдавайтеся в порожні суперечки, які нічого, крім взаємного роздратування, не принесуть. У другій половині дня негативні тенденції йдуть на спад, проте побутові проблеми займуть весь ваш час і спричинять за собою додаткові витрати.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Потрібно бути обережним і уважним при виконанні будь-якої справи. Зірки радять не вживати активних дій і не займатися справами, які вимагають скрупульозності і ювелірної точності виконання. Вірогідні домашні клопоти або нездужання. Душевний дискомфорт затягнеться на якийсь час.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Критичний день. Зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. Комерційна діяльність або ризиковані фінансові операції принесуть збитки. Не рекомендується проявляти активність у професійній сфері діяльності. Вірогідні домашні клопоти, проблеми з дітьми або нездужання.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

У цей день ідеї, про які ви думали протягом останнього часу, здатні принести швидкий і вагомий результат. Ваша енергійність і спонтанність у вчинках може заразити або здивувати оточуючих. Ви будете здатні змінити на краще свій соціальний статус, вирішити службові завдання, зміцнити відносини з близькими.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Розташування зірок як і раніше несприятливе. Доля немов перевіряє вашу вірність життєвим принципам і стійкість характеру. Не виключено, що прояв ваших кращих якостей - організаторських здібностей, душевної широти, прагнення до заступництва - будуть обертатися проти вас. У сфері професійної діяльності можливі помилки або зауваження керівництва, а будь-яка комерційна діяльність принесе збитки. Не вдавайтеся в порожні суперечки, які нічого, крім взаємного роздратування, не принесуть.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Критичний день. Нові справи або ризиковані підприємства приведуть до фінансового краху, комерційна діяльність принесе збитки. Особисте життя зажадає від вас сьогодні обережності і уваги. Побутові проблеми вийдуть на перший план і спричинять за собою додаткові витрати. Вірогідні домашні клопоти, проблеми з дітьми або нездужання.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Вдалий день. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіху. Життєвий потенціал на високому рівні. Люди самотні або шукають пригод можуть привернути до себе увагу осіб протилежної статі, проте знайомство скоро закінчиться сваркою або скандалом.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Пасивний, важкий день. Можливо, що вас чекає звичайна, рутинна робота. Вірогідні перешкоди і агресія з боку недоброзичливців. У сімейних відносинах теж можливі проблеми. Ваша агресивність може викликати в вас бажання нагрубити або образити кого-небудь з живучих поруч. Постарайтеся утриматися від цього, ви можете нанести образу невинним людям.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Критичний день. Не рекомендується проявляти активність у професійній сфері діяльності. Комерційні операції, пов'язані з ризиком, завдадуть збитків. Сни слід тлумачити навпаки.

Джерело:supercook

Все буде Україна