«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 5 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Домашні клопоти і турботи захоплять вас цілком. Приділіть велику увагу близькій людині і дітям. По можливості утримайтеся від важкої їжі і зловживання міцних спиртних напоїв. Непомірність в їжі згубно позначиться на самопочутті.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Двоїстий, суперечливий день.  Рекомендується відкинути важкі думки і віддати перевагу радості і веселощам.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Вас чекає суперечливий день. В першу половину дня ймовірно піднесений настрій. Друга половина дня може принести розчарування і безпричинну тугу. Не піддавайтеся емоціям. Спробуйте сьогодні забути про проблеми.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День очищення і відмови від всього непотрібного. Гарний настрій захопить вас цілком. Приділіть велику увагу близьким людям, дітям. Любов і повага оточуючих вас людей додасть вам заряд бадьорості та оптимізму.

 ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Суєта і домашні клопоти можуть принести взаємне роздратування у відносинах з оточуючими, непотрібні суперечки і конфлікти. Дрібні турботи будуть постійно нагадувати про себе і забирати багато сил. Однак сяйво свята змінить настрій на краще, і ви як і раніше будете радувати друзів і близьких своєю чарівністю, дотепністю і товариськістю.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

У першій половині дня деяка метушня і домашні клопоти можуть принести взаємне роздратування у відносинах з оточуючими, проте ввечері настрій зміниться на краще. Енергійність, оптимізм зроблять вас чарівними для осіб протилежної статі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день може принести взаємне роздратування у відносинах з оточуючими, непотрібні суперечки і конфлікти. Дрібні турботи будуть постійно нагадувати про себе і забирати багато сил. Радимо усамітнитися на деякий час. Настрій зміниться на краще, і ви як і раніше будете радувати своїх близьких своєю чарівністю.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Гарний настрій і життєрадісність зроблять вас центром будь-якої компанії. Любов і повага оточуючих вас людей додадуть вам заряд бадьорості та оптимізму. Можливо, саме сьогодні вам пощастить вирішити особисті проблеми, які не покидали вас протягом останніх днів.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День очищення і відмови від всього непотрібного. Не варто братися за справи, про які ви не маєте повного уявлення. Щоб не довелося розчаруватися, відкладіть виконання задуманого на початок нового року. Повсякденні клопоти і турботи захоплять вас цілком. Приділіть більше уваги дітям. В цьому випадку ви знову, як в дитинстві, відчуєте радість від свят.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для спільного планування, домашніх турбот, для візитів, прийому гостей. Жінки-Терези зможуть блиснути своєю чарівністю і талантами. Сприятливі поїздки, зустрічі, обмін інформацією та, звичайно, подарунки.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День принесе приємні клопоти. Ви зможете з успіхом завершити всі справи, так як положення планет сприятиме цьому. Вечір обіцяє бути спокійним. Ви відчуєте комфорт, незвичайну надійність положення, віру в свої сили. Спілкування з дітьми пожвавить спогади дитинства.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Радісний настрій, енергійність, оптимізм зроблять вас чарівними для осіб протилежної статі. Хороший день для веселощів, нових знайомств.

Джерело:supercook

Все буде Україна