«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 5 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День може бути важким. Не виключено, що сьогодні у вас з'явиться схильність до депресії. Проведіть час наодинці зі своїми думками, розберіться в почуттях. 

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сьогодні вірогідні несподівана звістка або проблема, пов'язані з невиконаними зобов'язаннями або обіцянками. Події можуть розвиватися не зовсім так, як ви планували. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. 

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні ви можете опинитися перед необхідністю співучасті в проблемах друзів і родичів. Не рекомендується брати на себе занадто важкий тягар турбот і переживань. Однак кидати розпочаті справи не варто. Головне - зберегти душевну рівновагу, не можна плакати, сердитися і ображатися. 

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Вам необхідні усамітнення і зосередження на проблеми в особистому житті, для вирішення яких вам знадобляться терпіння і тверезий розрахунок. В результаті відносини з близькою людиною складуться гармонійно. У другій половині дня з'явиться схильність до депресії. Якщо у вас є можливість усамітнитися, скористайтеся нею.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День пасивний, може бути важким, якщо ви не будете шукати способи зміцнення власних позицій, проявляти ініціативу і наполегливість. Сприятливий день для бізнесу та укладення угод. Зірки рекомендують не довго роздумувати і погоджуватися на відповідні ділові пропозиції на будь-яких умовах. Справа може мати далекі перспективи.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День сприятливий і дозволить реалізувати ідеї та плани попередньої доби. Зберігайте мрії в таємниці від інших. Сторонній вплив в значній мірі ускладнить просування на шляху до успіху. Відрядження, поїздки та подорожі принесуть радість. А саме приємне проведення часу для вас сьогодні - в колі близьких, причому не обов'язково родичів. Друзі принесуть вам удачу.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Без особливих зусиль ви зможете здійснити безліч вигідних проектів. Рекомендується довго не роздумувати і погоджуватися на відповідні ділові пропозиції на будь-яких умовах. Не забувайте тих, хто безоплатно допомагав вам раніше; прийшла пора віддавати борги.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливе розташування зірок наповнить вас новими силами. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете вийти з честю для себе. Особливо сприятливою буде друга половина дня. Не виключено, що вам має бути знайомство, яке може стати початком нового любовного роману.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Для благополуччя сьогоднішнього дня велике значення матиме емоційна обстановка в сім'ї. Виграють ті, хто зможе пропрацювати проблеми взаємин з близькими. Через постійне коливання між марнотратством і накопиченням можливо неконтрольоване перевищення витрат над доходами. Планети також радять вам зайнятися спортом - це добре відіб'ється на самопочутті і зовнішньому вигляді.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Ймовірно, події будуть розвиватися не зовсім так, як ви планували. Несподівана звістка або сварка з близькою людиною може змішати всі плани. Ви зможете переломити негативні тенденції дня, якщо суб'єктивні оцінки не заслонять реальний стан справ. Потрібна обережність і виваженість у спілкуванні.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День пов'язаний із загостренням почуттів, інтуїції, дару пророцтва. Якщо ви хочете знайти мир і спокій, то постарайтеся усамітнитися. Займіться улюбленою справою, для якої ви так довго не могли знайти час. Корисно читання високохудожньої або духовної літератури, прослуховування класичної музики. Вірогідні віщі сни, які збудуться незабаром.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливі контакти з протилежною статтю. Ймовірно цікаве знайомство або романтичне побачення. Слід зміцнити власні позиції, проявити ініціативу і наполегливість. Запорука успіху - вміння викликати співрозмовника на відвертість.

Джерело:supercook

Все буде Україна