«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 6 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для звернення до начальства з діловими пропозиціями. Однак планети радять вам визначити мету: іноді процес досягнення результатів для вас важливіше, ніж сам результат. Ймовірні ускладнення у відносинах з колегами: характерне для вас почуття власної гідності і деяка холодність в спілкуванні може бути неправильно витлумачена і визнана за зарозумілість і гординю.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Критичний день. На роботі і вдома вірогідна нестабільність. Зірки рекомендують тверезо оцінити дійсність і не ганятися за порожніми проектами. Не проявляйте активності в комерційних справах. Незважаючи на всі зусилля, ви не зумієте подолати всі перешкоди. Зірки радять не конфліктувати з оточуючими, не нав'язувати своїх думок друзям і колегам по роботі.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Основною проблемою цього в цілому благополучного дня є виникнення ситуації, при якій Рибам доведеться відмовитися від особистих планів, від спілкування з дітьми та родиною заради професійних інтересів і кар'єри. Вам буде здаватися, що всі втручаються у ваше особисте життя і позбавляють вас свободи дій.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Зірки попереджають про значні зміни в житті, які можуть мати як позитивний, так і негативний знак. Можливо, вам вдасться досягти задумане або, навпаки, всі ваші надії і зусилля минулого часу виявляться безрезультатними. Якщо виникнуть труднощі, шукайте підтримки у близької людини і партнерів. Слідкуйте за прикметами: доля може послати вам знак.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Не виключено, що сьогодні вам доведеться відправитися в ділову поїздку або подумати про розширення власного підприємства. Велика ймовірність конфліктних ситуацій, в результаті яких ви можете мати неприємності. Проявляйте обачність: плітки і злі язики постараються вам нашкодити. Вірогідні проблеми, що стосуються одного з ваших друзів.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День сприятливий для укладання контрактів та договорів, оформлення паперів і фінансових угод. Не виключено, що сьогодні вам доведеться відправитися у відрядження або ділову поїздку. Будьте обережні: велика ймовірність конфліктних ситуацій зі сторонніми людьми, пограбування або травми. Нові знайомства небажані. Не забувайте, що, перш ніж прийняти будь-яке рішення, необхідно уважно вивчити ситуацію. Можливо, увечері ви зумієте вирішити проблеми в особистому житті. Незважаючи ні на які випробування і перешкоди на шляху до перемоги і успіху, постарайтеся зберігати спокій.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день може загострити всі проблеми попереднього місяця. Велика ймовірність конфліктних ситуацій, в результаті яких ви можете мати неприємності. Небагатослівність, вміння аналізувати події та витримка - головні умови збереження незалежності.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Суперечливий, складний день. Зірки попереджають про значні зміни в житті, які можуть мати як позитивний, так і негативний знак. Можливо, вас чекає приголомшливий успіх або, навпаки, всі ваші надії впадуть, а зусилля виявляться безрезультатними. Не виключено, що ваші оптимізм і наполегливість допоможуть обумовити ряд позитивних ситуацій і тим самим зламати негативні тенденції дня.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Цей день обіцяє значно змінити ваше життя. Приготуйтеся до серйозних змін і спробуйте здійснити давні бажання. Можливо, вам вдасться досягти задумане. При виникненні труднощів, шукайте підтримку у близької людини. Якщо знадобиться зробити великі покупки, то займіться цим в першу половину дня.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Активний день. Щоб виключити можливість фінансових проблем, доведеться докласти чимало зусиль. Не йдіть напролом. Мудрість і стриманість - умови досягнення задуманої мети. Пріоритетними повинні бути думки про конкретний прибуток, а не про довгострокові плани. Надмірна емоційна чутливість може стати причиною неврівноваженості і дратівливості. У сфері інтимних відносин слід уникати неприборканих пристрастей і ризикованих вчинків.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День розкриття потенціалу. Можливий емоційний сплеск. Задумане може втілитися, здійсняться найзаповітніші мрії щодо особи протилежної статі. Використовуйте сприятливий момент для реалізації справ, відкладених в довгий ящик. Будьте уважні при роботі з діловими та цінними паперами.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Не виключено, що сьогодні вам доведеться відправитися у відрядження або ділову поїздку, які, на жаль, помітних результатів не принесуть. Будьте обережні: велика ймовірність конфліктних ситуацій зі сторонніми людьми, пограбування або травми. Нові знайомства небажані.

Джерело:supercook

Все буде Україна