«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 6 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні не найкращий день, щоб думати про кар'єру. Можливо, вас наздоженуть невирішені проблеми або відкладені справи, для вирішення яких знадобиться чимало часу або фінансові витрати. Несприятливими є подружні стосунки - конфлікти можуть виникнути навіть у стабільних парах. Сьогодні краще не втручайтеся ні в які суперечки, що не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі. Допущені зараз помилки буде дуже важко виправити.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День сприятливий для підбиття підсумків та планування діяльності на майбутнє. Рекомендується присвятити першу половину дня відпочинку, привести в порядок документи, щоб підготуватися до нової хвилі ділової активності і до несподіваних перевірок діяльності з боку вищестоящих інстанцій. У другій половині дня сприятливі поїздки і зустрічі з людьми, які визначають вашу професійну сферу життя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні негативні тенденції будуть виражатися в емоційній скутості і зниженні настрою. Батьки-Риби можуть зіткнутися з різким протистоянням дітей. Можливо, згадаються старі образи. У другій половині дня ситуація може різко змінитися через несподівані події або звістки. У цей день бажано усамітнення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День несе негативні тенденції і пройде досить напружено: можливі неприємні пригоди, катастрофи, хвороба. Якщо ви керуєте авто, будьте уважні на дорозі. Вірогідні проблеми, пов'язані з близькою людиною або родичами. Уникайте підвищеного тону в спілкуванні з дітьми. Не намагайтеся затвердити свою правоту силою. Небезпечно вдаватися до обжерливості або захоплюватися спиртними напоями. Не виключено, що доведеться надати допомогу друзям або родичам.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День здобуття енергії, нових знань, внутрішньої свободи. Хороший день для гармонійних подружніх відносин, веселощів. Сьогодні краще займатися тільки звичною для себе роботою. Не варто робити важливих необоротних вчинків. День пов'язаний з перетворенням жіночої енергії. Не можна обіцяти або вимагати виконання зобов'язань.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Амбіційність, агресивність, невірна оцінка ситуації або необачні обіцянки можуть привести до ускладнень в роботі або особистому житті. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі. Згаяний час дуже важко буде надолужити в майбутньому. Вечір проведіть у гостях. Ймовірна цікава, гарна зустріч. Вечір добрий для гармонійних подружніх відносин, веселощів, розкріпачення.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Буде краще, якщо ви спробуєте філософськи підійти до проблеми, яка виникла. Сьогодні краще займатися тільки звичною для себе роботою. Не варто робити важливих, необоротних вчинків, особливо що стосуються сімейних відносин. Проявіть стриманість і терпіння.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Якщо ви збираєтеся в поїздку або самі керуєте авто, будьте уважні на дорозі. Вірогідні травми, автокатастрофи або проблеми, пов'язані зі здоров'ям близької людини або родичів. Не намагайтеся ігнорувати чужу думку або затвердити свою правоту силою - деякий сумнів у правильності своїх вчинків піде вам тільки на користь. Небезпечно вдаватися до обжерливості або захоплюватися спиртними напоями.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

В першу половину дня можливий успіх у професійній діяльності. У комерційних справах слід уникати активних дій і невиправданого ризику. Друга половина дня сприятлива для гармонійних подружніх відносин. Всією сім'єю вирушайте в басейн або на стадіон. Вибираючи, яким видом спорту зайнятися, пам'ятайте, що професіонала з вас не вийде, а тому не старайтеся занадто.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Критичний день. Недолік енергії може виявитися руйнівним для Терезів. Вірогідні прояви нестриманості, категоричності в висловлюваннях, конфліктів з оточуючими. Зірки радять вам звернути увагу на стан свого здоров'я і здоров'я своїх близьких. Виключіть фізичні навантаження, ризиковані підприємства, роботу з електроприладами - велика ймовірність травми.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день сприятливий для поїздок і подорожей. Можливі приємні звістки, поповнення сімейства. Жінки-Скорпіони можуть отримати знаки уваги або подарунки від своїх улюблених. Сьогодні може статися щось, що благотворно вплине на ваші справи і стан здоров'я.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі. Згаяний час дуже важко буде надолужити в майбутньому. Хороший день для укладення шлюбу, для побачення з коханою людиною, для нового знайомства, яке може перерости в тривалі серйозні стосунки.

Джерело:supercook

Все буде Україна