«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 6 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Можливі конфлікти з начальством через небажанням визнати існуючу ієрархію. Слідкуйте за здоров'ям: ймовірно погіршення стану.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Напружений день, пов'язаний з цькуванням, переслідуванням, зіткненням з агресією. Уникайте темряви, нових знайомств і галасливих компаній. Несподівана звістка або сварка з близькою людиною може змінити всі плани.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує рівновагу почуттів, творчий підхід до справ і емоційний злет. Можливі ділові пропозиції, вдале завершення справ. Щоб утримати удачу, визначте межі своїх досягнень. Другу половину дня краще присвятити відпочинку, так як вірогідні втома і млявість через зниження енергетичного потенціалу.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Помилки в роботі, заздрість недоброзичливців, несподівані перешкоди будуть заважати плідній діяльності. Фінансове становище погіршиться. Може виникнути необхідність у допомозі друзів, родичів або впливових людей. У цей день бажано уникати з'ясування відносин. Кращий відпочинок - прогулянка і усамітнення.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Нові ідеї можуть виявитися помилковими, ретельно продумані плани зазнають поразки, активні дії - не принесуть бажаного результату. Не бійтеся в зв'язку з цим міняти свої колишні ділові плани, навіть якщо ті, хто вас оточує, не завжди розуміють і підтримують вас.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день для комерційних операцій, навчання, оформлення і підписання документів. Зірки рекомендують не довго роздумувати і погоджуватися на відповідні ділові пропозиції. Спільні проекти принесуть прибуток. Все, що буде відбуватися, піде вам на користь, яким би не здавалося на перший погляд. Скоро ви оціните виявлену до вас прихильність долі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Забудьте сьогодні про розширення сфери діяльності, так як ваші бажання не будуть підкріплюватися реальним поглядом на те, що відбувається. У той же час якщо у ваші плани входить лише особисте життя, то не все так погано. Проведіть вечір з коханою людиною в тихій, спокійній обстановці.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Обережно ставтеся до будь-яких колективних дій: ваші організаторські здібності сьогодні не знайдуть гідного застосування. Можливі конфлікти з начальством через ваше небажання виконувати його вказівки. Ілюзорність і нереальність планів можуть призвести до фінансових втрат. Існує ймовірність, що вам доведеться вирішувати домашні і особисті проблеми, які відсунуть на другий план справи і бізнес.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Відносини з партнерами можуть турбувати вас непередбачуваністю. Можливі конфлікти з начальством через ваше небажання або невміння визнати існуючу ієрархію. Ймовірно, що ви будете відчувати дратівливість і примхливість. У цей день бажано уникати з'ясування відносин. День несприятливий для подорожей, укладення угод, шлюбів. Кращий відпочинок - прогулянка на самоті.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День змін і трансформацій, сприятливий для завершення раніше розпочатих справ. Як вважають зірки, ви розгорнете спільну роботу з партнером, успіхами якого давно захоплювалися. 

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Суперечливий, двоїстий день. Можливо, що в першу половину дня ви будете перебувати в центрі уваги, що задовольнить ваше самолюбство. Ви зможете розібратися в усіх тонкощах ситуації.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні вірогідні непорозуміння або помилки в роботі, претензії начальства, проблеми в особистих справах, аж до повного розриву відносин з партнером. Вам буде потрібна порада або допомога близьких друзів.

Джерело:supercook

Все буде Україна