«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 7 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Не виключені неприємні новини, які зможуть ґрунтовно зіпсувати вам настрій або змусити переглянути свої відносини з деякими з тих, хто оточує вас людей.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Контролюйте свої слова і вчинки. Багатьом Водоліям цей день принесе короткочасне блаженство, яке потім зміниться глибоким розчаруванням. Для літніх жінок-Водоліїв виниклі захворювання можуть виявитися небезпечними.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вас чекає погіршення самопочуття, викликане перевитратою життєвої енергії, чергуванням злетів і падінь. Відпочинок, раціональне харчування, що містить достатню кількість вітамінів, і прогулянки на природі допоможуть зупинити негативні процеси. Незважаючи на всю тяжкість, перешкоди і випробування на вашому шляху, зберігайте бадьорість духу.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Завищені претензії до партнера, відповідна агресія можуть привести до повного розриву. Будьте уважні до своїх коханих. Існує ймовірність травми або хвороби, яка потребує тривалого лікування.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Напружений день, пов'язаний з отриманням інформації, духовним переродженням, подоланням нерішучості і сумнівів. Зберігайте потаємні плани і мрії в таємниці від інших: хтось може випадково або навмисно завадити їх виконанню. Будьте готові до торжества, яке відсвяткуєте з коханою людиною. Планети також радять вам зайнятися спортом - це добре відіб'ється на самопочутті і зовнішньому вигляді.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День пасивний, може бути важким. Емоційна гнучкість і такт повинні сьогодні стати вашими помічниками. Сприятливі контакти з протилежною статтю. Слід зміцнити власні позиції, проявити ініціативу і наполегливість.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Події кінця тижня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про самих себе. У сімейному житті можливі ускладнення взаємовідносин через дії одного з домочадців. Сьогодні вельми вірогідна неприємна несподіванка.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День несприятливий для поїздок і подорожей. Ймовірно погіршення сімейних відносин. Завищені претензії до партнера, відповідна агресія можуть привести до повного розриву. Життєвий потенціал дещо знижений, тому існує ймовірність загострення хронічних захворювань, небезпечні фізичні навантаження і невиправданий ризик.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День може бути важким, якщо ви не будете шукати способи зміцнення власних позицій, проявляти ініціативу і наполегливість. Не варто псувати свої відносини з начальством, це може перешкодити вам здійснити свої плани, пов'язані або з отриманням нового місця, або з новою цікавою роботою. З'явиться схильність до депресії. Якщо у вас є можливість усамітнитися, скористайтеся нею. Розібравшись в своїх почуттях і думках, можна планувати стратегію і тактику своєї поведінки.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

В цілому очікується успішний день, який, ймовірно, запам'ятається рішенням різних проблем. Сприятливий день для нових ділових знайомств. Не виключено, що у вас з'явиться впливовий покровитель. Слідкуйте за прикметами.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений підвищеною діловою активністю. Можливо, що вам доведеться з головою зануритися в ділову діяльність, де очікуються і злети і падіння. Незважаючи на всю тяжкість, перешкоди і випробування на вашому шляху, можливий великий успіх. Ваші почуття можуть придбати особливої гостроти. Багатьох Скорпіонів-батьків діти порадують своїми успіхами.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ймовірно, сьогодні сторонній вплив в значній мірі ускладнить просування на шляху до успіху. Прагнення будь-що-будь досягти наміченої мети може змусити вас використовувати заборонені прийоми або вдатися до обману, що негативно позначиться на авторитеті або призведе до конфліктів з оточуючими людьми.

Джерело:supercook

Все буде Україна