«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 7 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День сприятливий для спілкування, занять спортом і для будь-якої фізичної роботи. Регресивний рух Меркурія може зумовити деякі фінансові втрати. Ймовірно, вам доведеться робити несподівані витрати. Мають бути домашні клопоти, які заберуть багато часу і сил. Інтереси дітей зажадають від вас підвищеної уваги і особистої участі.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

У цей день остерігайтеся пліток і наклепів. Хтось знову буде намагатися надіслати вам неприємності. Будьте пильні і обережні в обіцянках. Не приймайте ніяких важливих рішень. Для чоловіків-Водоліїв існує ймовірність вигідної ділової пропозиції, яку слід добре обміркувати, перш ніж дати згоду.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вас чекають розчарування і обмани. Більшість Риб зіткнутися зі зрадою. Це може послужити нервовому зриву або депресивному стану. Не слід сліпо довіряти людям. Доброзичливість, тверді переконання і вірність собі - три кити, на яких вам потрібно збудувати відносини з оточуючими. Постарайтеся врахувати всі плюси і мінуси такого становища.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День несе подвійну характеристику. Перша половина дня вкрай несприятлива для будь-якого спілкування. Небажання зрозуміти партнера можуть викликати у відповідь грубість, а дратівливість і недовірливість - загострити ситуацію до межі. Постарайтеся утриматися від цього. Уникайте непримиренного протистояння, шукайте компроміс. Сон виповниться через тиждень. Бачити дзеркало - до одруження або інтимних стосунків.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День усіляких спокус, спокус плоті, фантазій і обманів. Виконання бажань може привести в глухий кут. Вірогідні підступи недоброзичливців або образа в спілкуванні з людьми. Зірки рекомендують проявити більше самовладання і витримки. Не все те золото що блищить. Сон напередодні - віщий на місяць.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День сприятливий для початку нових справ, зміни колишньої сфери діяльності, надходження на нову роботу. Сьогодні вас чекає емоційний підйом. Поступово зростає сексуальна енергія, особиста чарівність. На жаль, у другій половині дня можливі неприємності в спілкуванні з друзями. Нехай вас це не турбує - все налагодиться. Уникайте непримиренного протистояння, шукайте компроміс - і все стане на свої місця. Вірогідне отримання поганої звістки або незручна ситуація, яка може несподівано виникнути і в особистому житті.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день знаменує собою новий етап життя. Ви зрозумієте, що виконання бажань не завжди веде до щастя і що все, що не робиться, - на краще. Всерйоз задумайтеся над тим, чого ж ви насправді хочете: від цього залежить, що ви врешті-решт отримаєте. Можливо, прийде усвідомлення нових істин, які збагатять вашу мудрість.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День несе подвійну характеристику. Перша половина дня вкрай несприятлива для будь-якого спілкування, проте все, за що б ви не взялися сьогодні в плані індивідуальної творчості, буде успішно реалізовано. Вірогідні побутові клопоти. Проявіть обережність - з другої половини дня зростає небезпека травми.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День сприятливий для спілкування, занять спортом і для будь-якої фізичної роботи. Вам вдасться налагодити відносини з багатьма, як вам здавалося, втраченими друзями. Уникайте непримиренного протистояння, шукайте компроміс - і все стане на свої місця. Інтереси дітей зажадають від вас підвищеної уваги і особистої участі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День сприятливий для прояву милосердя, прощення, покаяння. Уникайте непримиренного протистояння, шукайте компроміс - і все стане на свої місця. У другій половині дня можлива погана звістка або незручна ситуація, яка може зіпсувати загальний благополучний фон дня.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День обманів, ілюзій. Можливо, що професійні проблеми і відносини з членами сім'ї змінять ваші взаємини. Вам буде важко пробачити помилки і тим більше зраду. Постарайтеся не зганяти злість на невинних людей, це зашкодить вашій репутації і ще більше ускладнить ситуацію.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Вірогідна погана звістка або незручна ситуація, яка може несподівано загострити відносини з партнером або друзями. Уникайте непримиренного протистояння, шукайте компроміс - і все налагодиться.

Джерело:supercook

Все буде Україна