«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 9 грудня 2018 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 9 грудня 2018 року

Гороскоп Овен

Гороскоп Овна обіцяє день, багатий на події різного плану. Бажано, провести його працях, як бджілка. Якщо вам в голову прийдуть грандіозні ідеї, то поділіться ними з колегами і шефом. Від ініціативності Овна буде залежати багато чого. Вечір обіцяє бути романтичним і теплим, якщо ви організуєте його разом з коханою людиною.

Гороскоп Телець

9 грудня 2018 року Тельцю необхідно розширювати світогляд, навчатися всього нового і незнайомого. Звичайно ж, покружляти доведеться чимало, якщо хочете досягти успіхів. З близькими родичами ведіть себе м'якші й поступливіші, особливо, якщо будуть вирішуватися питання житла і спадщини. Вберегтися від застуди допоможуть народні та перевірені засоби.

Гороскоп Близнюки

Гороскоп радить Близнюкам уникати образ, розбіжностей і конфліктів з людьми. Хороший день для того, щоб вирішити комунальні та житлові проблеми. В особистому житті Близнюки можуть сміливо розраховувати на успіх, а також підвищений інтерес з боку протилежної статі. Поїздка за місто принесе несподівану і великий прибуток.

Гороскоп Рак

9 грудня 2018 року Раку слід подбати про своє здоров'я. Нервову систему слід зміцнювати не менше, ніж фізичний стан. Вирушайте в тренажерний зал, щоб перед святами скинути зайву вагу й придбати спокусливі форми. Раку слід вести себе стриманіше, щоб не посваритися з обранцем.

Гороскоп Лев

Гороскоп обіцяє Леву знаменний день, в якому знайдеться місце і яскравому знайомства і фінансового прибутку. Мрії збудуться, завдяки близькому другові. Головне, не вимагайте від долі занадто багато. Все, що має статися, обов'язково трапиться, але трохи пізніше. Якщо з'являться головні або шлункові болі, то запишіться на прийом до лікаря.

Гороскоп Діва

9 грудня 2018 року Діві краще уникати спілкування зі старшими людьми. Батьки спробують вас переконати в чомусь, але ви намагайтеся вести себе коректно. В середині дня настрій може зіпсувати давня знайома. Діві слід менше реагувати на те, що говорять. Більше довіряйте вчинків, а не дурним висловлювань та критиці.

Гороскоп Терези

Гороскоп пророкує Терезам важкий день, коли доведеться розплачуватися за рахунками. І це стосується не грошей, а моральних цінностей. Інтуїція допоможе вигідно «продати» свої ідеї, тому не бійтеся їх реалізувати на новому рівні. Побутові клопоти можливі у сімейних Терезів, які раніше мало приділяли увагу всьому, що пов'язано з будинком.

Гороскоп Скорпіон

9 грудня 2018 року Скорпіону потрібно проявити таку силу волі, щоб навіть начальство прийняло ваші позиції в роботі. Головне, не перевантажуйтеся, інакше отримаєте нервовий зрив. Емоції треба тримати при собі, якщо справа торкнеться з'ясування відносини з коханою людиною. Якщо Скорпіон дорожить тим, що має, то владнає ситуацію самостійно.

Гороскоп Стрілець

Гороскоп на сьогодні не обіцяє Стрільцеві рутини та нудьги, але і перспективних завдань перед ним стояти не буде. Все пройде рівно, а от фінансові проблеми про себе нагадають. Якщо в любові Стрілець буде вести себе, як Челентано у фільмі «Приборкання норовливого», то залишиться без обранця. Врахуйте, що в усьому потрібна міра, а не тільки акторська майстерність.

Гороскоп Козеріг

9 грудня 2018 року у Козерога очікуються довгі дебати на роботі. Можливо, що змусить вас на них один з колег. Шукайте підтримку у тих, хто старше і досвідченіше у виробничих питаннях. Далекосяжні плани сьогодні не для вас, але і пускати справи на самоплив не варто. Стан здоров'я відмінне, але Козерогові не заважає пройти огляд у лікаря.

Гороскоп Водолій

Гороскоп обіцяє Водолію зустріч з впливовою людиною, від якого буде залежати професійне майбутнє. Ставте перед собою такі цілі, які приведуть до перемоги, а не руйнації. З коханою людиною Водолію буде складно спілкуватися на рівних, тим більше, якщо він вважає себе у всім правим. Увечері можна сходити в кіно або театр.

Гороскоп Риби

9 грудня 2018 року Риб запросять вести якийсь масштабний захід. Бажано утриматися від вживання спиртних напоїв. Якесь подія в особистій сфері докорінно змінить плани. Головне, довіряйте собі і серця, а не чутками. Риби отримають значну прибуток, частину якого витратять на подарунки близьким людям.

Джерело

Все буде Україна