«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 9 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Партнерські відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні дуже плідними і принесуть взаємне задоволення. Самотніх Козерогів чекають багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства. Уміння змінювати тактику поведінки в залежності від ситуації допоможе домогтися успіху.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День розкриття внутрішнього енергетичного потенціалу. Водолії можуть виглядати приголомшливо. Їх успіх багато в чому буде залежати від враження, яке вони справлять на оточуючих. Можливо, вдасться зберегти відчуття оновлення протягом усього тижня.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день символізує зміни. Найбільш яскраво вони можуть проявитися в особистому житті. У самотніх Риб буде шанс незвичайної зустрічі, яка змінить стиль життя, але ці відносини навряд чи закінчаться шлюбом. Подружні пари будуть переживати складний період перевірки відносин на міцність. Ймовірно, що багато хто з них виявляться нещирими. Можливі розриви відносин.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні особливо небезпечно перенапруження через різке зниження життєвого потенціалу. Непорозуміння у відносинах з партнерами можуть негативно відбитися на просуванні справ. Чоловікам-Овнам не слід починати нові справи - не виключено, що перспективні плани піддадуться ревізії. Велика ймовірність впасти в крайність або прийняти бажане за дійсне. Можливі ускладнення в особистому житті або любовні розчарування.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Напружений день, що вимагає серйозного ставлення до справ. Вірогідні непорозуміння на службі або сварка з товаришем по службі. Будьте пильні і не приймайте ніяких необдуманих рішень, так як недоброзичливець намагається знову нашкодити вам. Від вашої гнучкості і передбачливості буде залежати багато чого.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День покаяння, духовного осяяння, цілительства. Відкладіть намічені покупки на інший день: вірогідні значні фінансові втрати або обман. Сприятливі подорожі, фізичні навантаження, творча робота. Зверніть увагу на здоров'я. Хороший день для лікування методами народної медицини.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день несе з собою труднощі і клопоти. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте звістку від близької людини, яка може на багато вплинути і в корені змінити ваше становище. Можливо, вам навіть доведеться прийти йому на допомогу.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Життєвий потенціал на високому рівні, однак через суперечливі тенденції дня і вашої внутрішньої нестабільності удача в будь-який момент може відвернутися. Необдумані рішення або імпульсивні вчинки приведуть до непередбачуваних результатів. Чоловікам-Левам не слід шукати любовних пригод або нових знайомств - ваші таланти не будуть оцінені по достоїнству. Жінки-Леви ризикують впасти в крайність або прийняти бажане за дійсне. Зірки радять розібратися в своїх почуттях.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Можливо, в першій половині дня домашні клопоти заберуть багато часу і сил. Не виключено, що самооцінка і перспективні плани піддадуться ревізії. Велика ймовірність впасти в крайність або прийняти бажане за дійсне. Партнерські відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні дуже плідними і принесуть взаємне задоволення.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день. Життєвий потенціал, вміння переконувати оточуючих, особиста чарівність на висоті, проте до привабливих пропозицій слід ставитися з обережністю. Вірогідні непорозуміння чи розбіжності з партнерами, проблеми з близькою людиною, непередбачені витрати або клопоти з дітьми.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Небезпечний день. Він відзначений підвищеною вірогідністю травматизму, аварій і катастроф. Гранична увага і обережність допоможуть вам уникнути нещастя. Не переоцінюйте свої сили, будьте напоготові. У найгіршому випадку ви зможете не впасти духом і підтримати близьких людей, друзів. Можливі віщі сни.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день. Життєвий потенціал, вміння переконувати оточуючих, особиста чарівність на висоті, проте до комерційних операцій слід ставитися з обережністю. Любовне побачення або непорядний вчинок партнера принесе деяке розчарування.

Джерело:supercook

Все буде Україна