«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Господи, який сором.. 5 годин вдова Героя стоїть під Адміністрацією президента – і всім наплювати.

Сьогодні, 22 травня, вдова Героя, яка після смерті чоловіка сама пішла на передову, Юля Кириллова, вийшла на пікет під Адміністрацію Президента.

Ветеранка протестувала проти наміру нового президента провести референдум, щодо відносин з Росією. Нардеп Андрій Лозовий зустрів Юлію під АП:

“Господи, який сором… мене всього трусить зараз… Юлія, вдова загиблого на фронті бійця (йому було всього 23..) вийшла на одиночний пікет проти референдуму про дружбу з тими, хто вбив її чоловіка – як це пропонує команда новообраного полоумного… до неї не вийшов НІХТО… 5 годин дружина загиблого Героя стоїть під Адміністрацією президента – і всім наплювати. вийшов лише дрібний клерк і попросив «сформулювали суть її звернення». на що вона відповіла: «я вийшла проти референдуму з тими, хто вбив мого чоловіка»… який тоді сенс показового відкриття парканів, якщо новообраний президент заїзджає в АП з чорного входу на кортежі з чотирьох машин? а на вдову загиблого цьому персонажу наплювати… питаю ще: – а хто з депутатів до Вас вийшов? – а ніхто. /мене, слава Богу, не впізнала, бо мені в таких ситуаціях соромно, що депутат/ – а яка вам треба допомога? – мені – ніякої… – треба не проводити референдум про дружбу з тим, хто його вбив… який сором… не вистачає притомних слів…”

Андрій Лозовий
Все буде Україна