«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Готові на все і навіть більше! В Батьківщині зробили термінову заяву!

Партія “Батьківщина” готова вести переговори з іншими політичними силами про створення нової коаліції у Верховній Раді. Про це заявив заступник глави партії Сергій Власенко, повідомляє прес-служба “Батьківщини”.

“Якщо в парламенті знайдуться політичні сили, які готові, принаймні, стратегічно розділити погляди” Батьківщини “, ми готові з ними обговорювати подальшу співпрацю. Якщо таких людей знайдеться 226, то ми готові говорити про створення коаліції”, – сказав він.

За словами Власенка, об’єднання можливе навколо ідеологічних речей, “навколо технічного уряду, яке буде працювати в перехідний період”.

“Якщо мені скажуть: давайте об’єднуватися навколо підвищення тарифів, то я скажу” ні “. Якщо навколо зменшення тарифів, то так. Якщо мова піде про об’єднання навколо корупції в Укроборонпромі, то ми цього робити не будемо. Але якщо навколо реформування армії за стандартами НАТО, то звичайно – так “, – пояснив він.

У “Батьківщині” вважають, що вихід з коаліції “Народного фронту” зменшив ймовірність дострокових виборів: “Указ про розпуск парламенту вже більше сумнівний, ніж він був 2 дня назад”.

Заступник Юлії Тимошенко в партії також порадив новообраному президенту Володимиру Зеленському не бути таким, як попередній, і стежити за чистотою юридичних процедур.

Джерело

Все буде Україна