«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Я довго мовчала'': травмована актриса ''Дизель Шоу'' висловилася про горе в колективі

Українська гумористка Яна Глущенко, учасниця студії "Дизель Шоу", яка після автобусного ДТП на маршруті Львів-Київ потрапила в клініку, висловилася про трагічну смерть колеги, актриси Марини Поплавської.

Зворушливий пост Глущенко через кілька днів після аварії розмістила на особистій сторінці в Instagram.

"Я довго мовчала, бо не знала, що писати. Шок, страх, горе. Наша Марі (вона ніколи не любила, коли Її називають по-батькові), наша Маріанна, моя маленька... Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже вразливою душею", - згадала вона, приклавши до посту спільну фотографію з колегами, зокрема й Мариною Поплавською.

"У нас із нею були свої особливі відносини, моя Музя (так я її називала), зіграла велику роль у моїх особистих стосунках, за що я їй дуже вдячна. Маріша завжди любила гумор, вирази з її вуст можна було записувати на цитати!" - продовжила Глущенко.

"Ти завжди нас мірила, мудро міркувала і їла багато шоколаду (звичайно ж чорного, там же менше калорій). З тобою у нас найтепліші і добрі спогади. Я знаю, Музя, ти не хочеш, щоб ми плакали, ти завжди любила сарказм, отже твої тонометри в хороших руках! Шалено любимо тебе, дівчинко наша! Ми і весь світ! Спи, сонечко, а ми будемо намагатися і далі тебе тільки радувати. Люблю, Лялюня", - додала артистка.

Пост Глущенко зібрав у соцмережі понад 20 тис. лайків всього за кілька годин, глядачі передачі, шанувальники висловили в коментарях свої співчуття і підтримку артистам "Дизель Шоу".

Джерело

Все буде Україна