«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Я дуже добре пам’ятаю, чим Зеленський займався за часів Януковича. Для тих, у кого коротка пам’ять – нагадаю.

Оце ж хотів за будь-яку ціну оминути коментування висунення Зеленського.

 Але бачу, читаючи стрічку, що не вдасться. Бо вже понеслися порівняння з Рейганом (щооо?) і розповіді про простого актора, який подався у президенти, пише Prefiks Blog.

Ну, про Рейгана не будемо, бо це вже якась трагікомедія виходить. Стосовно другого. “Простий” комік вже багато років тісно спілкується з більшістю українських олігархів. Нинішня підтримка його одним із них, особливо “ображеним” на Порошенка, взагалі є загальнодоступною інформацією з відкритого доступу. Але прихильників міфу про “простого коміка” який “всім покаже”, це, схоже, не хвилює.

Але для мене вирішальний фактор інший. Я дуже добре пам’ятаю, чим Зеленський займався за часів Януковича. Для тих, у кого коротка пам’ять – нагадаю. Він робив такий типу сатиричний мультфільм, “Сказачная Русь”. У ньому, за російською політтехнологією, начебто жартували над усіма політиками, але найбільше чомусь висміювалася опозиція, а Янукович поставав дурненьким, але царем. Очевидна маніпулятивна технологійка, спрямована на цементування влади Януковича. Росіяни нині роблять ще схожу “сатиру” (насправді, російську пропаганду) під назвою “Заповедник”.

Нині цей діяч став великим борцем з Порошенком. Ага, звісно. Це ж не з Януковичем боротися. Знаєте, лицедійство і лицемірство – це не одне і те саме.

Все буде Україна