«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

« Я не йду! І готовий зняти свою кандидатуру на користь іншого кандидата” – Зеленський може відмовитися від участі у виборах президента…

Зовсім скоро у шоумена Володимира Зеленського з’явиться привід зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів в Україні

Лідер “Кварталу 95” може публічно відмовитися від участі у виборах президента за 23 дні до голосування. Такий прогноз український журналіст і аналітик Олександр Демченко представив ще в січні. Тепер можна оцінити, наскільки реальна перспектива втратити ще одного кандидата.

8 березня команда “Вечірнього кварталу” традиційно дає великий святковий концерт. На думку аналітика, Володимир Зеленський використовує цей привід, щоб зробити гучну заяву.

“У цей день можна Зеленському повторити те, що він сказав в новорічну ніч, тільки з точністю до навпаки: «Я не йду!» І зняти свою кандидатуру на користь якогось іншого кандидата. До цього Зеленський таки напише свою передвиборчу програму і навіть збере 2,5 млн грн застави в ЦВК “, — передбачив Олександр Демченко. На його думку, Зеленський захоче підвищити градус напруги і змусити українців нервувати.

Журналіст навіть порівняв українського кандидата з французьким коміком Мішель Колючи. У 1980-му році артист теж балотувався на пост глави держави. Але за місяць до виборів він знявся з перегонів і закликав голосувати за опонента чинного президента.

Поки передбачення Демченко збувається. Володимир Зеленський дійсно зареєструвався, вніс передбачену законом заставу і представив програму. Він навіть організував передвиборні штаби в регіонах України і набрав команду. У соціальних мережах коміка і його представників з’являється все нова інформація про політичну діяльність.

Стало відомо про втечу Пашинського з сином з України: “Добре підгорає”

8 березня зовсім близько. Вже через два дні стане відомо, чи розгадав Олександр Демченко плани “Кварталу”. Але поки немає приводу сумніватися в намірах Володимира Зеленського. Адже він лідирує в соціологічних рейтингах, обігнавши діючого президента Петра Порошенка і Юлію Тимошенко. За даними групи «Рейтинг», Зеленський повинен перемогти обох конкурентів при виході у другий тур. Навіть міжнародне агенство The Reuters повідомило про високу популярність шоумена серед виборців.

У той же час, кандидат проводить важливі зустрічі. Нещодавно Володимир Зеленський поговорив з високопоставленими американськими чиновниками. Він отримав підтримку держсекретаря США по Україні Куртом Волкером і послом США в Україні Марі Йованович. Варто відзначити, що Зеленський зустрівся з американцями в той же день, що і Петро Порошенко.

«Вчора зустрічалися зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером. Курт — блискучий дипломат і друг України. Зустріч була важливою і змістовною. Був радий знову бачити пані посла Марі Йованович, з яким ми вже неодноразово зустрічалися », — так Зеленський відзвітував про розмову на сторінці” Команди Зеленського “в” Facebook “. Пише - bbcccnn.org

Все буде Україна