«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Я поважаю росіян”- Надія Савченко дала інтерв’ю російському антиукраїнському

Колишня народна депутатка від партії «Батьківщина» Надія Савченко дала інтерв’ю російському телеканалу НТВ, який активно використовується для антиукраїнської пропаганди.

Про це повідомляє “Цинічний Львів” з посиланням на “Захід.нет”

Згідно з анонсом у Twitter, інтерв’ю з «yбuвцею, яку спершу зробили героєм України, а потім вoрoгом народу» має вийти в ефір 24 травня о 18:00. В анонсі не зазначено, про що йтиметься в інтерв’ю – лише сказано, що це «подарунок Володимиру Зеленському до річниці його президенства».

«Я, звичайно ж, поважаю росіян. Я буду говорити тією мовою, яка буде їм зрозумілою, коли буду говорити з Кремля на широкий загал. Більшість росіян і так розуміє мене, коли я говорю українською», – зазначила Савченко.

В інтерв’ю вона розповідала про корупцію в Україні, п’ятого президента Петра Порошенка та олігарха Олександра Онищенка. Водночас пряму мову Надії Савченко подано окремими висловами.

НТВ – російський телеканал, що належить «Газпром-Медіа» і мовить із державного телецентру «Останкіно».

Надія Савченко – українська військова та політикиня, штурман-оператор вертольота Мі-24 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, капітан ЗСУ. З липня 2014 до травня 2016 року перебувала в російському СІЗО, у 2015 році отримання звання Героя України.

Савченко була народною депутаткою VIII скликання від партії «Батьківщина» (№1 у списку).

Все буде Україна