«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як дата народження впливає на здоров’я людини

Дата народження здатна сказати про людину більше, аніж ми звикли уявляти. За допомогою неї можна визначити стан здоров’я людини.

Скажи мені, коли ти народився, і я скажу тобі на що ти захворієш. Учені десятки років досліджували, чи впливають дата і час народження на здоров’я людини. Проаналізували мільйони анкет людей з усього світу, зокрема, й українців.  

Якщо ви народилися в останній тиждень липня, то за гороскопом  ви – загалом здорові, але схильні до занепаду сил. Доволі привабливі, але можете погладшати з віком. Можна було б образитися, якщо не знати, що Арнольд Шварценеггер та Дженіффер Лопес мають таку саму долю. Чи справді час народження впливає на здоров’я? 

Народжені наприкінці осені та взимку – живуть довше. У травневих – життя найкоротше. Цей висновок генетик підтвердив, досліджуючи довгожителів. Вибірка – понад 100 тисяч українців. І у кожного свої хвороби, які теж залежать від місяця народження. 

Люди, які святкують день народження влітку, частіше за інших страждають на алергії та проблеми зору. Осінні – міцніші за всіх. Зимові – схильні до ГРВІ та  депресій. А весняні – хворіють найбільше. Але при цьому – великі оптимісти.

Більшість цих діагнозів можна пояснити кількістю сезонних фруктів та дією сонця. Його світло впливає на вироблення вітаміну Д. Він і сприяє розвитку імунітету та мозку у перші місяці народження. Навіть тривалість світлового дня має значення.

Психотерапевт-педагог Марія Тищенко говорить про те, що діти, котрі розвивалися взимку, коли був пригнічений стан через відсутність сонця, схильні до депресивного стану, а народжені сонячною весною є більш оптимістичнішими. Пише - inlviv.in.ua

Все буде Україна