«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як ноги видають наші найпотаємніші думки.

Мова рухів тіла — один з найважливіших джерел інформації.

 

Природно, протягом дня ми багато рухаємося, але у кожної людини є улюблені пози, які можуть багато розповісти про її характер. Сьогодні ми поговоримо про різні положеннях ніг під час сидіння, передає Ukr.Media. 

А Поза

Люди, які віддають більшу частину часу сидіти в цій позі, дуже нерішучі й педантичні. Їх надзвичайно засмучує той факт, що вони з цим нічого не можуть вдіяти. Такі люди часто переоцінюють свої сили та здібності.

Це інтроверти, які не терплять галасливих компаній і люблять проводити час на самоті. Тим не менш вони відмінно розбираються в людях, здатні дати тонкий аналіз.

Поза B

Люди, які люблять велику частину часу сидіти в цій позі, — впевнені в своїх силах і можливостях. Це явні лідери, які заради кар'єри готові на великі жертви. Їм подобається швидка зміна подій, вони не терплять одноманітності. Таке положення ніг дуже поширене в Європі і Азії.

Поза С

Цих людей часто несправедливо звинувачують у незібраності і неохайності. Хоча насправді вони з закритими очима можуть знайти потрібну річ. Їм притаманне своє розуміння порядку і життя в цілому. Основний їх недолік — нездатність зосередитися на чому-то тривалий час. Вони легко відволікаються на сторонні справи.

Поза D

Люди, які віддають перевагу такий позі, — щирі, чесні і прямолінійні. Їм властиві такі якості, як точність, методичність і педантизм. Інколи вони занадто зациклюються на ідеальному порядку. Ці люди ведуть себе трохи холодно, але за оманливою маскою ховається золоте серце.

Поза E

Ці люди замкнуті та стримані. Вони дуже чутливі до критики, тому не витримують ні найменшого докору в їх бік. Друзям не варто зачіпати їх вразливу душу, щоб зберегти хороші стосунки.

Все буде Україна