«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як приховати сиве волосся без фарби та що не можна з ним робити

У цій статті ми розповімо вам про деякі методи, які допоможуть вам приховати сиве волосся, тому відвідувати перукарню можна буде не так часто.

 

Як правило, перше сиве волосся з’являється у людей після 30 років. Якщо ви знайшли сірі пасма раніше, то це можна вважати передчасним посивінням. Найшвидший спосіб позбутися сивини - пофарбувати волосся. Але, на жаль, через кілька тижнів коріння виросте і знову з'явиться сиве волосся. У цій статті ми розповімо вам про деякі методи, які допоможуть вам приховати сиве волосся, тому відвідувати перукарню можна буде не так часто, інформує Ukr.Media.

Ми також зібрали кілька порад про те, як запобігти посивінню і що ви не повинні робити з сивими волосинами.

Меланін - це пігмент, який відповідає за наш колір волосся. Він виробляється в спеціалізованих клітинах, відомих як меланоцити. Люди починають сивіти, коли виробництво меланіну припиняється. Загалом, це відбувається через старіння або генетичну схильність. Нездоровий спосіб життя також може прискорити процес.

Змініть місце проділу

Ми, як правило, починаємо сивіти зі скронь та проділу. Отже, може бути достатньо, щоб змінити проділ волосся, щоб сховати сиві пасма. Якщо ви хочете бути більш вишуканими, ви можете вибрати зигзагоподібний проділ - використовуйте лак для волосся, гель або мус, щоб зафіксувати зачіску.

Заплетіть коси

Якщо у вас довге волосся, ви можете сховати сиві пасма в косах (тут не допоможе класична коса). Вам доведеться витратити деякий час і зусилля, щоб створити об'ємну косу і перетворити її на віночок чи іншу зачіску.

Ви також можете спробувати більш складні способи плетіння - вони також можуть допомогти приховати сиве волосся.

Носіть аксесуари

Ви можете використовувати різні аксесуари, якщо ви не любите коси або коротке волосся. Тіара, пов'язки, шпильки та інші допоможуть вам прикрити сиве волосся і виглядати модно.

Ви також можете спробувати капелюх. Наприклад, берети знаходяться на піку своєї популярності цього сезону. Звичайно, цей метод не буде корисним, якщо ви плануєте проводити час у приміщенні.

Зробіть об'ємну зачіску

Об'ємні зачіски дуже допомагають справлятися з сивим волоссям. Ви просто повинні створити об’єм біля коріння або накрутити локони. Локони зроблять ваше волосся більш об'ємним і приховають пасма сивого волосся.

Використовуйте тонуючий спрей

Найбільш ефективним способом приховати сиве волосся є використання засобів для тонування волосся. Вони не сильно змінюють колір волосся, якщо порівнювати їх з фарбою для волосся, але вони дійсно допомагають нам виглядати більш доглянутими, коли у нас просто немає часу.

Як запобігти сивині і що ми не повинні робити з нашим сивим волоссям:

Не висмикуйте сиве волосся. Справа в тому, що коли ми вириваємо волосини, ми пошкоджуємо наші фолікули. Зрештою, ці волосини перестануть рости, і ви отримаєте лисину, яка є набагато неприємнішою проблемою, оскільки її важче приховати.

Щоб запобігти передчасній сивині, потрібно враховувати свій спосіб життя та звички:

Відмовтеся від шкідливих звичок, таких як куріння;
Їжте продукти тваринного походження. Наприклад, печінка містить величезну кількість вітаміну В12. Дефіцит вітаміну В12 може призвести до передчасного посивіння;
Багато людей вважають, що сиве волосся виникає через стрес. Вчені ще не знайшли жодних фактів, які могли б довести цю теорію. Але стрес дійсно погано впливає на наше тіло, тому рекомендується зберігати спокій і не турбуватися про дрібниці.

Все буде Україна