«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як залучити багатство в свій будинок: єдина порада від Олени Курилової!

Відомий екстрасенс розповіла про те, що гроші і благополуччя можна залучити своїми силами, користуючись елементарними підказками.

 

Олену Курилова знають багато людей завдяки «Битві екстрасенсів», вона успішно допомагає багатьом людям, розповідає про те, як можна зробити своє життя ще краще. У програмі «Все буде добре» експерт поділилася таємними знаннями про те, як можна залучити гроші в своє життя.

Гроші люблять впевнених в собі людей, які не бояться ризику і погоджуються на екстремальні ідеї. Відкрити свою справу, розбагатіти, можуть тільки рішучі люди. Олена Курилова порекомендувала провести певний ритуал, перш ніж просити начальника про підвищення і починати щось нове.

Зелена пляшка

Для проведення даного ритуалу потрібно пляшка зеленого кольору. Чому не іншого, тому що саме цей колір означає багатство, благополуччя, допоможе розпочати бізнес і всіляко буде супроводжувати в успіху. Крім усього іншого, зелений колір безпосередньо пов’язаний з розвитком потенціалу та енергією творчості, а значить, буде супроводжувати продуктивності. Перед тим як приступити до найважливішого, настройся на позитивну енергетику і повір в те, що все подіє.

Для ритуалу потрібно:

пару ложок цукру;

купюра зеленого кольору або великого номіналу;

коркова пробка;

воскова свічка.

В зростаючий місяць потрібно сказати: «Як багато бруду в болоті, риби у воді, так багато грошей прийде до мене». Повтори тричі. Запали воскову свічку, вона притягне чисту енергію, позбавить від труднощів через які гроші не можуть потрапити в твій будинок. Візьми зелену пляшку і насипте на дно 3 столових ложки цукру. Солодке допоможе залучити грошову енергію.

У пляшку з цукром потрібно кинути заговоренин купюру, закрити пробкою і залити воском. Таким чином, ти запрограмуєш гроші на зростання. Після, постав пляшку в тихе місце, але так, щоб на неї падало місячне світло, нехай стоїть 3 дні. Перед важливим днем ​​дістань пляшку і повтори: «Як багато бруду в болоті, риби у воді, так багато грошей прийде до мене».

Після того, як ритуал подіяв, гроші можна витратити, але не забудь залишити розмінну купюру в гаманці, на удачу.

Все буде Україна