«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Як жеж він файно ГЕПАнувся” – Воїни-добровольці звернулися до мера Харкова Кернеса.

Аратта 8-й батальйон УДА Української Добровольчої Армії та командир батальйону Andriy Gergert друг Червень щиро вітаємо харків’ян з цією історичною подією! Харків – українське місто і в ньому нема місця для ката українського народу!

СЬОГОДНІ 2 червня 2019 р, під час “з,їзду” партії дерибану Гєпи і Трухи, українські націоналісти вдруге знесли пам,ятник кату та військовому злочинцю – Жукову.

Для нас, українських добровольців це особлива втіха – бо радянська спадщина то найбільша біда сучасного українського війська! Чимдаліі від совка! Друзі, подивіться як жеж він файно ГЕПАнувся)))

Шановний Геннадий Кернес , ми передаємо Вам вітання з передової! Запевняємо, що слідкуємо за кожною Вашою дією і навіть наміром! Постійно пам’ятаємо про Вас, і Ви про нас не забувайте, ласка!

Крайні Ваші конвульсійні кроки, пов’язані з московською мрією у будь-який спосіб знести легендарну Європалатку в центрі міста, викликали в нас щире обурення! Це повністю відвертий антиукраїнський намір, якому борони Боже здійснитися!

Всі ці пляски з бубнами- намагання підпалу тітушками Європалатки, спроби знести за допомогою комунальників, атаки проплачених ботів у соціальних мережах ми розцінюємо як спробу повернути Харків у 2014рік. Як Ваш особистий виклик цілісності Держави!

Також ми сподіваємось на Вашу спадкову мудрість у розв’язанні ганебного конфлікту навколо школи імені Даньки Дідіка. Прийшов час зрозуміти, що маніпулювати смертю юного українського Героя не маєте жодного права ані Ви, ані Ваші підлеглі українофоби з управління освіти.

Радимо Вам, керуючись здоровим глуздом, зважаючи на Ваш стан здоров’я та премудрість долі радіти кожному дню, який дарує милостивий Господь!

Не робіть помилок, навіть не намислюйте їх зробити – цього разу українці Вам не подарують, шановний Генадію Адольфовиче!

Щиро вдячні патріотам, які сьогодні зробили цей благородний, важливий для всієї України вчинок! Підтримуємо Вас, браття! Молимося і радіємо за Вас! Разом до Великої Перемоги!

Слава Україні!

Аратта 8-й батальйон УДА Української Добровольчої Армії

Все буде Україна