«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Яким знакам Зодіаку пощастить влітку 2019!

Зірки теж не скупляться на свої дари, протегуючи своїм обранцям. 4-м знакам Зодіаку особливо пощастить, але іншим не варто сумувати — перешкоди до їхнього щастя не так істотні, знаючи їх, можна легко подолати труднощі і насолодитися літом.

Лев — улюбленець Сонця

Літня пора для Левів рідко буває нудною: найчастіше їх літо починається ще навесні, а то і триває цілий рік. Літо 2019 року ознаменується новими перемогами, перспективами кар’єрного росту. Більшість Львів не планують цим літом багато відпочивати, але здивуються несподіваним можливостям, які подарує їм Доля, інформує Ukr.Media.

Стрілець — нескінченна подорож

Всі поїздки Стрільця будуть вдалими. Іноді вони можуть здатися йому і звичайними, але вже восени він зрозуміє, як вони важливі і доленосні. Це літо — море можливостей для особистісного розвитку, пошуку покровителя або початку нового бізнесу.

Риби — мрії і реальність

Риби, з притаманною їм легкістю, поринуть в нові мрії. На їх здивування і радості, багато з них здійсняться цим літом, тому Рибам не варто обмежувати фантазію. Але не треба бути горезвісним «лежачим каменем»: якщо проявити активність і наполегливість, то можна отримати в рази більше, ніж просто чекаючи подарунків Долі.

Діва — неминучий успіх

Всі плани Діви приречені на точне виконання і успіх. Дрібні непорозуміння можуть псувати настрій, але якщо не надавати їм особливого значення і рухатися вперед, то оточуючим залишиться тільки заздрити феноменальному везінню Дів.

А як же інші знаки Зодіаку?

Овен занадто захоплений черговим проектом. Не варто упускати можливість відпочити з сім’єю або друзями.

Телець втомився від перешкод і активного темпу. Це літо дасть прекрасний шанс налагодити стосунки з близькими, спланувати майбутнє.

Близнюків чекає чергова пригода: уважно вибирайте своїх супутників і місце для відпочинку. Від цього вибору залежить, чи буде літо незабутнім або стане головним розчаруванням року.

Рак: це літо вдасться, якщо рак наважиться вийти зі своєї зони комфорту. Вражень свого замкнутого світу буде недостатньо, а рутина викличе депресію. Подорожі та нові знайомства дадуть сили і зарядять енергією на весь наступний рік.

Терезам потрібно знайти підходящу компанію, тоді в професійному і особистому плані все буде добре. Цього літа їм варто бути сміливішими і не боятися зважитися на кардинальні зміни.

Скорпіона пригнічують проблеми вдома і на роботі, але головне не падати духом і дати можливість собі хоч трохи відпочити.

Козероги твердо налаштовані попрацювати і якісно відпочити. Від того, чи вдасться реалізувати заплановане, залежить їх літнє везіння. Не варто засмучуватися, якщо все ж доведеться працювати до осені: на початку Золотого часу року, Козероги обов’язково доб’ються заслуженого відпочинку.

Водолію потрібно бути обережніше у своїх бажаннях і експериментах, літо підштовхує до нерозсудливості, але важливо не забувати про безпеку.

Зробити це літо трохи краще в силах будь-якого знаку Зодіаку. Більше позитиву, активності і впевненості в собі, і літній відпочинок у 2019 році стане одним з яскравих моментів життя!

slovech.co

Все буде Україна