«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Якшо я йтиму по вулиці зі своєю донькою і побачу ОЦЕ…” – доброволець Маруся Звіробій про марш “Прайд” у Києві

Якшо я йтиму по вулиці зі своєю донькою і побачу ОЦЕ… їйбогу пер..бу!!!

Так! от зараз вимагаю толерантності до свого бачення!!! Інакше доведеться СВОЇ марші організовувать, скажімо під гаслами: “ХАРЕ НАС ЗВИНУВАЧУВАТЬ У ТОМУ ШО МИ ПРІТЄСНЯЄМ ГЕЇВ” і “ВИ ЗАІПАЛИ, МИ НІКОГО З ВАС НЕ ПРИТІСНЯЛИ!!!”!

В мене як в добровольця, що має досвід відбору бійців, просто трохи інше бачення… чоловіків. І, між іншим, марш за справжніх мужиков уже теж давно пора влаштувать, їх у нас не так багато як хотілося б, і було б добре саме їх популяризувати а не ОЦЕ! 

Я розумію, що кожен народжується в чомусь ущербним. У мене важкий характер, але я не нав’язую його іншим і не хожу з такою ж сумашедшою кумою маршем з плакатом “вимагаєм ставитись до нас як до божих одуванчиків!”

В когось з народження нема якихось органів і вони теж парадами не ходять. Навіть чула від одного свого бійця, що з ними служив гей (і відхуярив в зоні АТО два найзапекліші роки як мужик), але теж ні до кого не лип зі своїми недоліками і тому якось усі НОРМАЛЬНО ставились і не звертали уваги… тобто його не ущемляли. Ще знаю викладача гея, усі в колективі знають за те, але він кльова людина і професіонал своєї справи і парадами не ходить, живе собі своїм життям. 

Ну на крайняк є навіть спеціальні заклади, куди всі, кому то нравицця, приходять та отримують один від одного удовольствіє. І туди ніколи ніхто не прийде вас ущемлять і наносить тілесні пошкодження. 

Якщо, наприклад, мої права, скажімо як жінки, десь ущемляють, то я прям на місці роблю рознос і вгамовую ущємітєлєй і парадів для того не потребую. Якщо вам треба для ефективності якийсь закон про рівенство в якійсь галузі прийняти то збирайтесь під АП ВР і вимагайте аби такий закон прийняли, ми навіть підтягнемся, шоб ви жили спокійно, рівно і маршів не влаштовували. Бо пусте ходіння туди сюди без конкретних вимог, плану дій і задачі досягти змін, то от воно взагалі навіщо??? 

Марші вони популяризують якусь ідею. У вашому випадку яку??? Як я описала вище з прикладів, до вас і так нормально ставляться якшо ви адекватний, а придурків їх не люблять незалежно від орієнтації.

ПРО ВАС Є НАВІТЬ ЕКСПЕРИМЕНТ

Вам важлива штука до роздуму, гугл в поміч, нещодавно зустріла пост про експеримент вчених, здається американців. Людям малювали дуже бридкі шрами на обличчі, показували в дзеркало і садили до діалогу зі звичайними співрозмовниками, які не знатимуть що шрами несправжні. Вже аже перед моментом розмови, гримери казали шо треба трошки поправити грим і акуратно змивали його так, щоб іспитуємий не догадавсь що він вже сидітиме без шрама. Але коли після розмови, іспитуємих запитали, чи відчували вони під час діалогу дискримінацію, то кожен був упевнений що до нього ставились упереджено. Бо він себе почував калікою.

Проблема не в нас, проблема у вас. 

Я не знаю в якому вигляді ущємльонні завтра вийдуть на марш рівності. Сподіваюсь в пристойному. І мені щиро пофіг шо відбувається у їх ліжках.

З повагою до кожного, незалежно від орієнтації, хто воює проти росії! 

Маруся Звіробій

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят

Все буде Україна