«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Єфросиніна розповіла, як не розповніти під час свят: ці прості секрети врятують вашу фігуру

Кілька корисних порад від телеведучої


Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася деякими секретами, які допоможуть зберегти фігуру після новорічних свят.

Корисними порадами зірка поділилася у своїй "Пятерочке". Анонс відео ведуча опублікувала на своїй сторінці в Instagram, де в більш короткої версії розповіла про головний нюанс.


За словами Єфросиніної, щоб залишатися струнким, необхідно пити багато рідини і їсти маленькими порціями.

"Оскільки особисто я вже четвертий день проводжу за святковим столом або столами, то мене врятує тільки диво. Але раптом ви люди свідомі чи ваші щоки вже несвідомо підпирають очі, то вам терміново дивитися тепленьку #мояПятерочка".
 

Щоб під час застілля не зірватися і не з'їсти зайвого, необхідно добре поснідати і пообідати. У ролику Єфросиніна зазначила, що перед тим як сідати за стіл важливо випити 0,5 літра води.

Також телеведуча вважає, що перед і після застілля краще випити дієві сорбенти — вони знизять інтоксикацію організму і негативний вплив алкоголю та шкідливої їжі.

Знаменитість радить побільше гуляти на свіжому повітрі, особливо під час свят. Головна порада — віддавати перевагу овочам, а не жирній, копченій або солодкій їжі.

Джерело

Все буде Україна