«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Звичайна відставка чи інфаркт: Путін приймає рішення, як вчинити з агентом що провалив завдання

Деякий час тому з’явилась інформація про те, що так званий патріарх Кирило готується, з огляду на провалу місії з блокування надання Томосу про автокефалію УПЦ, якщо не до несподіваного інфаркту, то, як мінімум до заслання в далеку далечинь. І, схоже, агент Гундяєв, таки знайшов собі притулок.

Так, замість того, щоб кинути всі сили на пропагандистську роботу після фіаско на Фанарі, агент Гундяєв влаштував тур по Ханти-Мансійський і Норільській єпархії, а в самому Ханти-Мансійському автономному окрузі окремо відзначив місто Когалим.

І ось, в контексті вітають в стінах Данилова монастиря чутки про швидкий від’їзд Кирила на заслання, виникає відчуття, що саме Когалим стане останнім притулком для агента ФСБ що провалився. Разом з тим, московський екзархат, як і властиво структурам подібного порядку, вкриє хвиля внутрішнього протистояння за владу, що так само не може не радувати.

Але, це все в перспективі, не довгостроковій, але все ж, для початку вояж агента Гундяєва по чигирям та селам повинен завершитися, а потім вже буде видно, які новини нам принесуть холодні вітри зпоребрья.

Alexander Kovalenko

Джерело

Все буде Україна