«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ємельяненко: Ситуація критичнa! Зараз вогoнь дістався Прип’яті, до сховищ рaдіоактивних відходів – 2 кілометри

Ситуація критична. Зона палає. Місцева влада звітує, що все під контролем, але насправді вогонь стрімко захоплює нові території.

В мене два варіанти: чи то до Кабміну не доводять реальну ситуацію, чи він обрав політику замовчування радянської влади, як у 86 році.

Зараз вогонь дістався Прип’яті та знаходиться у двох кілометрах навпростець від сховищ радіоактивних відходів «Підлісний», де розташовані найбільш високоактивні радіаційні відходи всієї Чорнобильської зони, та від 

Чорнобильські пожежі тушать вже десятий день, а вогонь, не дивлячись на роботу рятувальників, вільно переміщується за вітром, та зараз дістався міста Прип’ять та найнебезпечніших об’єктів Зони відчуження.
Але зайдіть на сторінки Кабміну, ДСНС та профільних держустанов – в них все під контролем і все нормально. Горить там, горить сям, але це ок. І те, що ця серія підпалів, за всіма юридичними ознаками, є терористичним актом, який зараз вийде за межі країни та стане міжнародним – це нормально, не звертайте уваги, ситуація штатна. На місце не допускають волонтерів та журналістів.

Я терміново звертаюся до Офіс Президента України та @Володимир Зеленський, Денис Шмигаль, Антон Геращенко, Арсена Авакова, Миколи Чечоткіна.

Досить робити вигляд, що все ок! Скажіть людям, що реально відбувається з пожежею.

Хто може – тегніть тих, хто не тегнувся. Та репост.

Ярослав Ємельяненко

Все буде Україна