«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ігор Кондратюк: Вчора над Андрієм Антоненко був не суд, а – судилище. . І це було написано на фейсах

На своїй сторінці в Фейсбук Ігор Кондратюк написав допис  щодо суду над Андрієм Антоненко. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Вчора над Андрієм Антоненко був не суд, а – судилище (дивився стрім з залу суду). І це було написано на фейсах двох прокурорських, які представляли сторону звинувачення. Їм все було глибоко по барабану! Вони знали, що все, що ними висосано зі стелі, розбивається дуже легко, але “суддя” Вовк нікуди не дінеться, і прийме будь-яку їхню маячню. Вони знали, що рішення про утримання Андрія під вартою вже прийнято тими, хто підручниками з права підтирається щодня і тими, хто цих підручників ніколи не бачив. Сором і жах одночасно…

Андрій Антоненко народився в 1971 році в Києві. Свого часу брав участь в групах “Лепрозорій”, ADEM, DAZ Machine, а з 2003 року виступає як сольний артист Riffmaster.

Крім того, він відомий як автор пісні “Тихо прийшов, тихо пішов”, яка вважається гімном Сил спеціальних операцій ЗСУ, сержантом яких є сам музикант.

Брав участь у бойових діях на Донбасі – з 2015 приїжджав на фронт як музикант, а потім поступив на службу за контрактом і, як зізнався в одному з інтерв’ю, “встиг побувати по всій лінії розмежування”, включаючи Світлодарську дугу.

Також систематично підтримував бойкот українськими артистами виступів у країні-агресорі, а також заборону залізничного сполучення між Україною і РФ.

“Якщо би в нас було ліцензування виступів, я би забирав ліцензії в таких артистів і забороняв би їм виступати взагалі. Підтримуєш окупанта – все, заборона виступати на законодавчому рівні”, – говорив він в інтерв’ю karabas.live в 2017 році.

Також цього ж дня стало відомо про затримання волонтера-медика Юлії Кузьменко, якій також оголосили підозру в причетності до вбивства Шеремета.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року в центрі Києва була підірвана машина керівника “Української правди” Олени Притули, в якій знаходився Шеремет. Журналіст загинув на місці незабаром після вибуху. Слідчі заявили, що вважають пріоритетною версією вбивства Шеремета його журналістську діяльність в Україні та інших країнах. У вересні 2017 року з’явилася інформація, що Головне слідче управління Національної поліції України засекретило всі судові рішення у справі про вбивство Шеремета заради захисту життя осіб, які беруть участь у відповідному кримінальному провадженні

За матеріалами сторінки в Фейсбук Ігора Кондратюка

Все буде Україна