«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

iPhone 2018 замінить будь-який планшет, і ось чому

Смартфон замінить інші гаджети

Майбутній смартфон iPhone X Plus з екраном в 6,5 дюйма отримає підтримку розширеного ландшафтного режиму. Іншими словами, смартфон отримає можливість використовувати iOS 12 в горизонтальному режимі.

Такі можливості, за запевненнями бразильських розробників, які містяться в останній бета-версії iOS 12. Цілком можливо, що такі функції отримають і інші айфони, що підтримують актуальну версію операційки.

Імовірно, роздільна здатність панелі складає 2688 х 1242 пікселя, що буде відповідати щільності 456 пікселів на дюйм. Найімовірніше, такий дозвіл дозволить старшої моделі iPhone підтримувати ландшафтну орієнтацію інтерфейсу і ПО.

Щоб це перевірити, ентузіасти з сайту iHelpBR відтворили в симуляторі спеціальну iOS 12 з новими параметрами співвідношення сторін, і з'ясували, що пристрій буде підтримувати повноцінний ландшафтний режим, як на iPad. Виявилося, що запатентовані додатки, такі як Календар, Контакти та Повідомлення, вже оптимізовані для горизонтального режиму, і надійно сховані в коді нової iOS.

Джерело

Все буде Україна