«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Юрій Шевчук (ДДТ): Яку праску не ввімкнеш: “Україна, Україна”.. Ну, скільки можна?! Може, вони самі розберуться?

Лідер легендарного російського рок-гурту “ДДТ” Юрій Шевчук закликав росіян більше займатися питаннями власної країни і менше стежити за тим, що відбувається в Україні.

“Яку праску не ввімкнеш, всюди лише одне: Україна, Україна … Нескінченно, Україна. Ну, скільки можна?! Може, вони самі розберуться? Люблять нам втирати, що в містах на Дніпрі все погано. А в нас що, все так ідеально? Відмінні дороги, чисті міста, високі пенсії, найкращі у світі медицина і освіта, некорумпована бюрократія, високотехнологічні виробництва?” – заявив в інтерв’ю російським журналістам Шевчук. – Щоб будувати світлу, чисту, освічену, багату Росію, не потрібно від ранку до ночі істерично спостерігати за сусідом. Це шизофренія. Займімося своїми проблемами”.

Крім того, Шевчук висловив сподівання, що незабаром Росія і Україна завершать війну на Донбасі: “Ось Зеленського обрали, можливо, в нього вистачить здоров’я домовитися з Путіним і повернути їм усе до миру, якого прості люди давно чекають і в Москві, і в Києві, і особливо на Донбасі. Достатньо крові. У майбутньому все вирішиться, в чиїй країні буде краще жити, туди всі і потягнуться. А зараз не правда рулить – пропаганда. Яструби, слуги війни, відволікають наші народи від внутрішніх проблем. Щоб зберегти свою владу”.

Легендарний музикант різко розкритикував ситуацію, що склалася в його країні: “Приїжджаєш у березні із “загниваючої Європи” в чудовий Пітер, що окриляє своєю прекрасною архітектурою, і перше, що кидається в око: жахлива грязюка. Все брудне – машини, будинки, собаче лайно всюди літає, машини на газонах, сміття в лісах, звалища, смітники – ставлення до природи варварське, споживче”.

startko.co.ua

Все буде Україна