«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Юсупова: Зробіть репост будь ласка. Забудьте на хвилину про вибори. По Києву пронеслися швидкі з мигалками, прилетів новий борт з пораненими!

До Головного військового клінічного госпіталю у Києві прибув борт із важкопораненими бійцями з Донбасу. Їм потрібна допомога, повідомила волонтерка Наталя Юсупова на своїй сторінці у Facebook. “Люди, зробіть, будь ласка, репост. До київського госпіталю прибув борт із пораненими, є дуже важкі воїни. Війна триває, щодня є загиблі і поранені (див. зведення ОС). Нам не вистачає деяких позицій. Перше — здати кров можна в центрі крові на території госпіталю з понеділка по четвер з 9 до 12. При собі

Волонтерка назвала основні потреби для солдатів, це: вода у пляшках, соки, йогурти питні, ковбаса, сир (для перекусу), фрукти (банани, мандарини, яблука), печиво, цукерки, кава, чай. З одягу потрібні куртки (тим, кому можна виходити або виїжджати на вулицю), спортивні костюми, футболки, кросівки. “Поранених привозять у військовій формі, їм треба перевдягнутися”, — зазначила вона.

У Парижі згорів знаменитий собор і тисячі людей вже збирають гроші на відновлення нац скарби і ніхто не кричить, що все має зробити держава. У нас кожен день гинуть воїни і отримую важкі поранення. Згадайте про свій громадянський обов’язок!

Тел.: +380 (67) 309 88 99.

Карта для допомоги: 4176 4900 0009 0459 Ветвицька Наталія, ПриватБанк.

Адреса: вул. Госпітальна, 18, метро “Печерська”, Київ.

Пише - prefiksblog.co.ua

Все буде Україна