«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Карта найгірших доріг України: Шахов показав, куди відправити нардепів у "подорож" (ФОТО)

"Не можете знайти підрядників – беріть в руки лопати і будуйте самі!" (С.Шахов)

Сергій Шахов розповів про жалюгідний стан доріг у Луганській області і про те, що місцева влада нічого з цим не робить.

Про це народний депутат від партії «Наш Край» написав на своїй сторінці в Facebook.

"Грошей на дороги немає? Луганщина витратила всього 13% доступних засобів і стала найгіршою в Україні", – зазначив політик.

Шахов прокоментував інфографіку про те, що Луганська область виявилася найгіршою в рейтингу використання коштів на ремонт доріг.

"Луганська область – найгірша з використання грошей на ремонт доріг! Більше половини регіонів вже максимально наблизилися або переступили планку в 50% витрачених коштів. Івано-Франківська область взагалі встигла витратити 89% грошей, а Хмельницька – 77% доступних засобів", – зазначив депутат.

При цьому Шахов зазначає, що влада в області не поспішає боротися з невтішною статистикою.

"Луганщина – всього 13%. При тому, що сьогодні ми маємо безсумнівно гірші дороги в Україні, так обласна влада ще й пальцем не поворухне, щоб виправляти становище", – написав він. Шахов запевнив, що не збирається терпіти таку ситуацію і вимагає почати ремонт доріг.

"Так не може тривати! Ми вимагаємо від чиновників відірвати свої тіла від їх дуже високих і комфортних крісел, і почати ремонт доріг на Луганщині. Не можете знайти підрядників – беріть в руки лопати і будуйте самі!", – підсумував він.

Джерело

Все буде Україна