«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Хапав за руки й одяг'': під Києвом збоченець влаштував ''полювання'' за жінкою із немовлям

У Вишгороді Київської області невідомий чоловік переслідував жінку з дитиною, займаючись при цьому онанізмом посеред вулиці. Потерпіла намагалася втекти від переслідувача, але той гнався за нею дворами житлових будинків.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав очевидець події Владислав Дулапчій. Він зазначив, що рятувати жінку від збоченця довелося її чоловікові.

"Ось цей чудовий джентельмен, за його словами, приїхав сьогодні з Житомира за бетоном у Вишгород. Поки чекав завантаження автомобіля на промзоні, вирішив прогулятися. І от, гуляючи нашим чудовим містом, він настільки розслабився і збудився, що вирішив зайнятися онанізмом. Вибравши свою жертву, молоду матусю із дитиною, він став її переслідувати у дворах і хапати за руки та одяг. Після того, як дівчина, відбігши в сторону, зателефонувала своєму чоловікові, збоченець відчув небезпеку і вирішив втекти дворами", — розповів Дулапчій.

Проте сховатися зловмиснику не вдалося. Його спіймали правоохоронці і члени організації "Варта Київщини".

У коментарях до посту знайшлися й інші свідки події.

"Так, ми йшли поряд із подругою і дитиною й бачили, як чоловік тікав, а за ним чоловік цієї дівчини. Ми запитали у неї, що трапилося, вона нам все розповіла і, бідна, коли говорила — аж тряслася уся. Жах. Ми просто були в шоці, це сталося серед білого дня, та ще й жінка з коляскою", — написала Марина Бондаренко.

Джерело

Все буде Україна