«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Харчова сода і лимон: ця суміш рятує 1000 життів щороку!

Більше 20 лабораторних експериментів, проведені з 1970 року до недавнього часу, довели, що: лимон руйнує ракові клітини в 12 типах раку. Він запобігає метастазуванню ракових клітин, і це в 10 000 разів сильніше, ніж такі препарати як адріаміцин, а так само хіміотерапія.

Чому лимонний сік?

Лимонний сік кислий, але він створює лужне середовище всередині вашого організму після того, як метаболізується. Він полегшує травні проблеми, такі як кислотний рефлюкс / печія, запори, здуття живота і нудота. Лимонний сік також запобігає каменям в нирках, високий вміст вітаміну С і В, є природним антисептиком.

Лимон володіє анти-канцерогенними властивостями, оскільки містить лімоноіди, фітохімічні з’єднання, знайдені в ряді цитрусових. Лимон також використовується, для того щоб допомогти збалансувати рН-рівень.

Сильний антимікробний ефект.

Сильна антимікробна дія лимонів пов’язана з високим вмістом вітаміну С, який має широкий спектр активності проти бактеріальних і грибкових інфекцій.

Крім того, він може допомогти усунути внутрішніх паразитів і черв’яків, а так само регулювати рівень артеріального тиску. Крім того, це потужний антидепресант, який ефективно знижує рівень стресу.

Як приготувати цю суміш?

Все дуже просто, змішайте 200 мл лимонного соку з однією чайною ложкою харчової соди в чашці, за бажанням ви можете розвести суміш дистильованою водою і ваш чудотворний напій готовий! Споживати напій необхідно перед сніданком на голодний шлунок для кращого ефекту. Пише - lisovasotnya.com

Все буде Україна