«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Коломойський назвав справжню причину сварки з екс-президентом.

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що посварився з п’ятим президентом України Петром Порошенко нібито через свій телеканал “1+1”.

Таке висловлювання прозвучало в інтерв’ю “УП”. “Ми, до речі, через телевізор з ним і посварилися. Якщо ви хочете знати, що було конфліктом, це був “1+1″. З першого ж дня”, – стверджує бізнемен.

За словами Коломойського, в Адміністрації президента йому нібито дорікали через контент телеканалу.

“Це не була якась одна подія. Це було кожен день. Ось я за службовим обов’язком, коли мене запрошували в адміністрацію, приходив. Одне з питань було: “1+ ” щось не те показав… А я говорив: “Я не займаюся “1+1”. “Ні, перестань, ти все це контролюєш”, – передав суть конфлікту олігарх.

Він зазначив, що ці розмови нібито вів особисто Порошенко.

“Я говорю: “Я не дзвоню Цеголко”. “Ми знаємо, куди ти дзвониш, подзвони Ткаченку, налагодь взаємини”. Я кажу: “Я не можу, тому що журналісти не будуть. Ми живемо по-новому, всім сказано, що тепер все, нове життя настало”, – розповів Коломойський про діалог.

Раніше Коломойський заявив, що на позачергових виборах до Верховної Ради буде симпатизувати всім, крім “Блоку Петра Порошенка”.

За матеріалами  obozrevatel

Все буде Україна