«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Кому пощастить у коханні в 2019-му: три знаки зодіаку

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Наступаючий 2019 рік подарує багато сюрпризів і емоцій – приємних і не дуже. А в любові найбільше пощастить трьом знакам зодіаку! Хто ці щасливчики?

Овни

Овнів в 2019 році чекають серйозні зміни. В особистому житті – особливо! Зірки пророкують тим, хто народився під цим знаком зодіаку, нові романтичні зустрічі, які в підсумку можуть перерости в любов усього життя. Кожен новий день, місяць за місяцем, Овни будуть відчувати прилив енергії, а серця багатьох представників будуть до країв наповнені любов’ю.

Близнюки

Ті з Близнюків, хто ще не в шлюбі, отримають шанс зустріти справжню любов. Як будуть складатися відносини, що зародилися, залежить саме від Близнюків. Ті, кому цього реально хочеться, зможуть побудувати міцну сім’ю. Стан щастя і ейфорії стане для представників цього знаку зодіаку постійним супутником.

Леви

Третя категорія щасливчиків – це люди, що народилися в період з 23 липня по 23 серпня. Вони дещо скупі в прояві своїх почуттів, але навіть їм захочеться розкріпачитися і віддатися любові в 2019 році. Одружені і заміжні Леви переконаються, що колись вони зробили єдино правильний вибір. Вільні представники знаку зустрінуть людину, яка наповнить їх життя незабутніми моментами і емоціями.

Джерело

Все буде Україна