«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Кравчук розкрив страшну правду про Януковича

Про замах стало відомо після телефонного дзвінка

Незадовго до початку розстрілів на Майдані в 2014 році колишнього президента України Віктора Януковича збиралися вбити. Для реалізації задуму було створена "група Чаушеску". Про це в інтерв'ю одному з українських телеканалів розповів перший президент України Леонід Кравчук. Він зазначив, що про це йому стало відомо після анонімного телефонного дзвінка.

"До мене надійшов анонімний дзвінок на мобільний телефон і автор телефонного дзвінка сказав, мені, що готується вбивство Януковича. Що десь була створена так звана "група Чаушеску" і вони мають намір вчинити з Януковичем так, як свого часу вчинили з президентом Румунії Ніколає Чаушеску.

Я запитав: "А звідки це відомо?" - "Ми не можемо, я не можу вам сказати". - "Звідки взяли мій мобільний телефон, його немає в телефонній книзі?" - "Це не є для нас проблемою" . На цьому закінчилася розмова. Я після цього сів і почав міркувати", - розповів Кравчук.

Також він додав, що передав цю інформацію Андрію Клюєву, який був главою президентської адміністрації Януковича.

"Я подумав, що якщо це серйозна інформація, то я не маю права її приховувати. Як мені відомо, Клюєв підтвердив, що був факт нашої телефонної розмови і факт передачі такої інформації. І підтвердив це адвокатам Януковича, цю інформацію", - додав Кравчук.

Джерело

Все буде Україна