«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

КРЕМЛІВСЬКИЙ АГЕНТ МУРАЄВ ДОЗВОЛИВ СОБІ ТЯВКНУТИ ПРО ПОКІЙНОГО МАККЕЙНА, ЙОМУ ЯСКРАВО ЗАТКНУЛИ РОТА

Після звістки про смерть велекого політика Джона Маккейна більшість українців тужили за втратою великого друга України.

Кремлівськи підстилки та відкриті агенти Путіна в Україні накшталт Мураєва не змогли втриматись від образливих слів в бік померлого політика та українців що тужать за втратою великої людини. Так депутат “Опоблока” Мураєв у себе на сторінці у фейсбук написав що Маккейну було всерівно яку країну бомбити та плювати на долю будь яких туземців у Сирії, В’єтнамі чи Україні. А також Мураєв написав про те що всім патріотам-українцям треба прибити цвяхами до спини портрети Джона Маккейна.

Блогер Генадій Мохненко яскраво відповів Путінському агенту на його слова:

“Мене сильно зачепив очкарик … Один з вірних холуїв Януковича, який через непорозуміння вважає себе українським політиком. Він виступив днями з образами на адресу покійного сенатора Маккейна. Коли очкарики епохи Яника, ще недавно мовчали в ганчірочку і гадили від страху в присутності на їх партзборах братка-президента, критикують Маккейна, – я нервую.

Коли ці мажори часів радянського декадансу, що дозволяли своєму паханові – “Гаранту Конституції” – набивати їм морди прямо на засіданнях кабінету міністрів, відкривають рот на сенатора Арізони – я гублюся. Маккейн – це епоха і калібр. Він один з останніх представників політики того масштабу, який не снився ні шнирю Яника, ні путінським задолизам, ні Трампу з його метаннями від Путіна до сенату і назад. Маккейн – це вам не представник шаленого принтера “госдури”, яка одноголосно в трьох читаннях приймає “закони негідників” під крики “парламент не місце для дискусій”.

Маккейн – це свобода … Це цінності … Це здатність говорити Президенту те, що думає … будь-якому Президенту. Не тільки ворогові, – кремлівському дрібнокаліберному КГБшнику з колишньої кличкою “Моль”, але і свого однопартійця Трампу. Маккейн – це здатність говорити радикально неприємні речі в безсоромні, безпринципні очі.

Навіть ваш закулісний бос, панове Мураєви, навіть Путін, зрозумів, що про Маккейна краще висловитися добре. Шкурою відчув не свій масштаб,відхилився від лінії партії і похвалив сенатора, хоч і дуже опосередковано. Ймовірно, до вас, перефарбовані регіонали, методичка поштою Росії не встигла дійти. Чи не зрозуміли і не згорнули разом з лінією кремлівської партії.

Прощання з Маккейном пройде в знаменитій капітолійській ротонді. Честь, яка надана не багатьом. Цей гідний Чоловік ще за життя увійшов в історію світової політики. Мураєва, як і Януковичам, і Путіним, згодом нащадки організують інший похоронний сервіс. Як в Зміївському районі – централізований вивіз ідеологічного сміття …

Ну і з приводу цвяхів, якими Мураєв в цьому ж тексті, порадив прибивати портрети Маккейна до спин українських патріотів. Це, ймовірно, психологічна травма у януковичовського очкарика. Мабуть, ще від розп’ятого слов’янського хлопчика до сих ця картина рве душу українського (прости, Господи) депутата. Історія розбереться з цвяхами … Вони безумовно будуть вбиті в вашу мертву ідеологію бандитів при владі, в “політику” браточків, що приховують каліцтво своїх душ під інтелігентними окулярами. Цвяхи вже вбиваються в комуністичну пропагандистську нісенітницю, яку ви несете. І це у вашу труну буде забито наглухо. І навпаки у списку кращих політиків нашого часу, безумовно, залишиться старий Маккейн.

Дід і батько Маккейна були чотиризірковими адміралами, а не КГБіськими шістками. Не вертухаями, не комсомольськими активістами, як у путінській еліти. Не донбаськими кримінальними авторитетами, як у януковичовської шпани, що перетворилася з злодіїв шапок в партійних лідерів і парламентаріїв.

Життя і політична кар’єра Маккейна – не Донецько-Харківські договорняки, стрілки і терки. Його історія – це принципи. Втім, мураевській зграї (комічно називаючою себе партією “За Життя”) значення слова “принципи” ніякі окуляри не допоможуть осилити.

Чути в 2018 році з вуст політика в стильному костюмі з модною брендовою оправою ті ж комуністичні штампи про Маккейна, які я чув в юності – про антирадянщика, ворога СРСР, імперіалістично-буржуазного яструба і т.д. – весело !!! Ви Мураєва (в найширшому сенсі слова) – реально гарбідж. Совковське ментальне сміття … І час ваш вийшов … Модні оправи не допоможуть …

До побачення, старий Маккейн … Дякую за жорстку антирадянську позицію … Дякую за розуміння того, що відбувається сьогодні з Росією … Дякую за підтримку України …

І давай, до побачення, Мураєв … Україна налагодить утилізацію ваших відходів … Процес пішов ще в 90-і, активізувався в 14-му і неодмінно завершиться. Даєш централізований вивіз сміття не тільки зі Зміївського району, а й з усієї України, а пізніше і Росії!

Царство тобі Небесне, Брат у Христі Маккейн! Моя молитва про твоїх рідних і друзів. І мій персональний привіт очкарикам Путіна і Яника.

Генадій Мохненко

Джерело

Все буде Україна