«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Лаявся і бив по печінці: в Києві охоронець ТЦ напав на дитину

У Дарницькому районі Києва охоронець в торговому центрі вдарив дитину за те, що вона сиділа у кафе без замовленої їжі.

Інцидент стався ввечері 20 травня в ТЦ New Way, написала Лариса Буткалюк на своїй сторінці в Facebook. За словами жінки, її сина і компанію його друзів охоронці намагалися вигнати, а потім застосували силу. "Вчора ввечері діти з друзями пішли в кіно. Поки чекали початку сеансу, взяли перекус і сиділи за столиками на другому поверсі.

Через деякий час до них підійшов охоронець і сказав вийти на вулицю тим, хто не їсть", - написала Буткалюк. Потім, за її розповіддю, діти почали питати, що саме вони порушують, якщо сидять за столиками без замовлення, а охоронці почали лаятися. "Діти показали чек, сказали, що зараз ще візьмуть чай, але охорону це не задовольнило.

Один з цих "доблесних" охоронців вибив стілець з-під мого сина, а коли він мало не впав - його схопили під руки. Все це супроводжувалося грубою лайкою. Коли син покликав на допомогу, охоронець вдарив його по печінці ", - написала жінка.

Вона зазначила, що у її сина діагностували забій передньої стінки черевної порожнини. У посвідченні охоронця було написано, що він "помічник фахівця".
Ліцензії на роботу у нього, за заявою матері потерпілого, не виявилося.

Жінка розповіла також, що відео з камер спостереження їй надати відмовилися.

Джерело

Все буде Україна