«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Ледь не розірвали на місці..." - Підозрюваного в розправі над 7-річною Машею Борисової довелося відбивати від самосуду мешканців Щасливого

Підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової в селі Щасливе буквально довелося відбивати від самосуду місцевих жителів.  Десятки розлючених людей зібралися біля будинку підозрюваного 62-річного Миколи та ледь не роздерли його.

 

Image

 Як мешканці села Щасливе розповіли "КП", в день, коли всіх чоловіків зібрали в сільраді забрати у них проби ДНК, Микола дуже нервував, палив цигарки одну за однією, був дратівливим.  Він так і не дочекався своєї черги - аналізи у Миколи взяли тільки на наступний день.

 Коли правоохоронці прийшли до сараю Миколи, той відмовився його відкривати, мовляв, втратив ключ.  Пенсіонер став благав не зламувати замок, пообіцявши відкрити сарай пізніше, коли знайде ключі.

 13 березня вбиту 7-річну Машу Борисову поховали.  Відразу після поховання поліція прийшла до будинку Миколи заарештувати його як головного підозрюваного.

 "Якби не поліцейські, його дійсно могли розірвати на місці. Поліцейські змогли переконати натовп, що вина Миколи ще не доведена", - розповідає журналістам місцева мешканка.

 Примітно, що Микола жив в ста метрах від будинку вбитої дівчинки і дружив з її батьком.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна