«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Лото-Забава: У Нікополі виграно 1 000 000 гривень!

Розіграш 996-го тиражу Лото-Забава, що відбувся 9 вересня 2018 року, подарував Україні нового лотерейного мільйонера.

Один мільйон гривень було виграно у м. Нікополь (Дніпропетровська область). Цього разу щасливою точкою продажу став фірмовий стіл М.С.Л., розташований у супермаркеті АТБ на проспекті Трубників, 25. Номер виграшного білета № 0257373.

Гравець став 303-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів Лото-Забава. Нагадуємо, що на початку розіграшу Лото-Забава уся увага гравців прикута до номеру першої кульки. Цей номер визначає суму призу в категорії “за три горизонталі з двома пільговими підковками”. Кулька з парним числом гарантує виграш 1 000 000 гривень. 9 вересня першою випала кулька з парним числом 2.

Оператор державних лотерей М.С.Л. запрошує новоспеченого переможця приєднатися до закритого елітного КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ М.С.Л., узяти учаcть у ексклюзивній подарунковій програмі “Два дні з життя мільйонера” для двох осіб та завітати до студії Лото-Забава. Цією пропозицією вже скористалися Валерій Садовенко та його дружина, які провели незабутній уїк-енд у столиці протягом 1-2 вересня.

Оператор державних лотерей М.С.Л. вітає головного переможця 996-го тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Джерело

Все буде Україна