«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Марченко не заслужено проходить кожен ефір, ганьба шоу!" У мережі новий скандал після того як Аніта Луценко покинула проект «Танці з зірками»

Вчора, 30 вересня, на телеканалі «1 + 1» вийшов черговий випуск популярного шоу країни «Танці з зірками». Шостий ефір, як і попередній, викликав багато критики в мережі. Телеглядачі назвали канал продажним і заявили, що все шоу куплено.

Справа в тому, що в цей раз головний паркет країни покинула одна з найсильніших пар проекту – Аніта Луценко та Олександр Прохоров. Такий фінал випуску шокував не тільки телеглядачів, а й самих суддів проекту. Так, Катерина Кухар, після виступу пари заявила, що Аніта серед всіх жінок на шоу, гідна перемоги, і була шокована закінченням вечора, коли Луценко покинула паркет. «Фінал ефіру кинув мене в шок …», – написала Кухар на своїй сторінці в Інстаграм.

Відзначимо, користувачі Інтернету також висловили своє невдоволення підсумками вечора, зазначивши, що шоу мала покинути Оксана Марченко. «Просто удивляют люди, которые голосует за Марченко и Лесю… Тогда есть ли смысл смотреть сезон? Выиграет Марченко или Леся?», «Ганьба шоу!!! Аніточка краща від усіх!!! Продалися 1+1 як остання шкура, щоб ви вдавилися тими грошима за проплачені голоси , і щоб вам поперек горла стали ті дрючки,яких ви пропихаєте», «Пипец. Стыдно продюсерам шоу. Превратить такое шоу в зарабатывание бабла и пиар Медведчука.

Реально стыдно», «Такое впечатление, что реальный сценарий этого шоу называется “а не слить ли нам сильнейших, чтобы ближе к финалу было над кем поглумиться и с кого поржать?!”. Не удивлюсь, если следующим будет Иракли/Вишняков или Мишель», «А мертвечук первой претенденткой на победу назвал свою Оксану. И занес за это более, чем достаточно. Плешивый кум из-за поребника если что, ещё подкинет… И, о чудо!!! Мифические массовые СМС, мнение жюри вообще, и Катерины Кухар, в частности, превратили в пустой трёп… Аниту, самую техничную, убрали. Бабло побеждает зло! Ребята, а нах*ра там вообще жюри?», – пишуть озлоблені телеглядачі.

Джерело

Все буде Україна