«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Маріуполь зараз! Все в чорному диму! Страшний гуркіт! Люди панікують.

У Маріуполі сталася пожежа на території меткомбінату “Азовсталь”, в районі доменного цеху.Із відео, надісланого очевидцями, видно, що над підприємством стоїть величезний стовп вогню і дим.

“З боку видно, що сталося загоряння між мартенівським і доменним цехом. Можливо, це горить трансформатор “, – говорять маріупольці.Відмічається, що вогонь супроводжується гуркотом і періодичними спалахами. У соцмережах повідомляють, що полум’я видно з різних районів міста. Пише - bbc-ccnn.com

Нагадаємо, що 15 лютого жителі Києва помітили пожежу, яку активно гасили рятувальники.

Інцидент стався вдень в приміщенні магазину «Рошен» на Срібнокільській вулиці.

Вогонь сильно пошкодив інтер’єр установи і навіть закоптив вікна через плакати.

Як повідомляли свідки, пожежні рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце події і почали ліквідовувати спалах. Навіть в їх присутність полум’я не вщухло і зробило спробу прорватися назовні. Один з пожежників спробував збити вогонь на вході в приміщення за допомогою своїх черевиків, але безуспішно.

А напередодні, 14 березня, в Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Чорноморську по вулиці 1-го Травня горить квартира в п’ятиповерховому житловому будинку .По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що вогонь охопив приміщення на 5-му поверсі. В результаті рятувальникам вдалося ліквідувати спалах.

Все буде Україна