«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Маршрут Київ Бровари знову контролює криміналітет, поліція бездіє. Коли чекати нову стрілянину вже в Києві?

Не пройшло і двох місяців після стрілянини у Броварах, в якій брало участь понад сто молодиків, як рейс Київ-Бровари знову почали кришувати.
Поблизу станції метро Лісова самосформувалася додаткова автостанція. Її не має в планах міста та в юридичних реєстрах, проте стоїть ларьок, в вякому миготить напис Київ-Москва, поруч знаходяться мікроавтобуси, які вантажать людей за напрямом до Броварів. Мало того, автостанцію охороняють чооловіки із лексуса. Якщо припарковується звичайний автомобіль, вони кабанчиком підбігають та не дають взяти пасажирів.

Ось як це описує очевидець: 
Сьогодні зупинився на пару хвилин, до мене прийшов молодий чоловік з фото і задав питання:
- А ви завантажуєтесь?
- А що?
- пасажири
- Взагалі-то я зупинився брати воду в магазині
- Ну добре, сорі, можна в магазин, але не можна нікого возити і брати пасажирів, парковка заборонена в такому випадку.

Я взяв каву і залишився на закуску.
Двоє чоловіків, що сидять в Lexus, підходять до  автомобілів, які зупиняються вздовж дороги.... час від часу і проводять пояснювальну розмову.
Але, не заради закону, а заради тих мікроавтобусів на фото з полтавськими номерами)))
Поряд з магазином працює бігова лінія
′′ Перевезення Київ-Москва ′′
І от як це сказати, але без поліцейського даху навряд чи вийде, як парковка незаконна, а з ' явилась будівля, розміром з котеджного туалету зі знаком ′′ автосянка ′′
Джерело Олександр Ткачук

Пам'ятаєте гучні затримання та перехоплення учасників перестрілки в Броварах? Ще за тиждень до того мережа гуділа постами та відео про молодиків, які не дають брати попутників на Торгмаші в Броварах та ганяють місцеві бусики? Так от, ситуація повторюється, але вже в Києві. Тоді поліція вдавала вигляд що нічого не відбувається, і не втручалась, десь так само як зараз. То коли чекати на нову стрілянину?

Нагадаємо, що як на самій станції метро Лісова так і поблизу на автостанції біля метро Чернігівська постійно чергують наряди поліції, за кілька сотень метрів в напрямку Броварів стоять точки проституток, до яких поліцейські також часто навідуються. Вони не могли не помітити скупчення бусиків та їхньої охорони. То що це як не кришування?

Все буде Україна