«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Маруся Звіробій – Скрипіну: Я нічого не винна людині, яка 6 років сміялася над країною.

Волонтер Маруся Звіробій заявила, що українцям треба бути агресивними, щоб вижити. Своєю думкою Звіробій поділилася в ефірі програми «PRIME: Скрипін» на телеканалі ATR.

«Мої обов’язки я сама собі виписала, шість років,  поки він собі чотири рази ухилявся, у мене було три контракти і два роки добровольчого руху, я сама собі виписую обов’язки, якщо в моїй країні війна, і нехай тепер мені розповість хтось, якою мовою мені з ним говорити. Воно гроші заробляло шість років – я зараз слухати буду про те, що у мене перед ним якісь обов’язки? Взагалі нічого не винна людині, яка нічого не зробила для цієї держави, яка сміялася над нею шість років. Мені огидний їх гумор, я їх не дивилася ніколи, я не можу таке дивитися. Ті жарти про Майдан, про повію, я не розумію, хто ти ?! В якій ти країні живеш? І ти будеш говорити про те, що не треба говорити на мові ненависті, а це – толерантність, яку виховують в нас, щоб ми не захищали своє. Я маю свій досвід, він дуже агресивний. Я дуже в важких умовах прожила ці роки і тому я така, я така буду, я сама собі даю такі права, які захочу – такі і даю. І я вважаю, що українцям потрібно бути агресивними, інакше ти не будеш існувати », – заявила вона.

Звіробій також підкреслила, що їй не подобається, коли люди бояться говорити.

«Я ненавиджу рабство, я ненавиджу, коли бояться говорити. Яка зараз проблема? Чого це ми так бабахнули з Фединою? А якби все не мовчали – хіба ми були б помітні? Всіх паралізувало просто! »- зазначила волонтер.

Все буде Україна