«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Медведчук може стати президентом України в 2021 році: Портніков описав сценарій

Лідер проросійської організації "Український вибір" і представник України на переговорах у Мінську Віктор Медведчук може стати президентом України вже в 2021 році.

Ймовірний сценарій описав відомий український журналіст і публіцист Віталій Портніков. - повідомляє Обозреватель

"Якщо не вдасться зберегти державотворчий курс, а популістські сили переможуть на президентських виборах 2019 року, то в 2021 році президентом України стане Віктор Медведчук", - сказав журналіст в ефірі Еспресо.TV

Він детально розписав, як Росія буде просувати свою людину на посаду президента України. На його думку, за три місяці до виборів почнуть розкручувати маловідому фігуру-популіста, яка в перспективі і допоможе Медведчуку.
"[На виборах в 2019 році] ... перемагають умовні лідери популістських сил. Вони будуть казати те ж саме, що кажуть зараз: що потрібно домовлятися і припиняти війну з Росією, що Захід не може нам допомогти і т.д. Лідери цих популістських сил їдуть до Москви. Або президент Путін приїжджає сюди... За рік все можна зробити. Не треба ілюзій. Як тільки домовляться про те, що буде "мир", - сказав Портніков. Він додав, що "мир" може бути різних сценаріїв.

Одним із таких варіантів є надання окупованим територіям Донбасу фактичної автономії. Після цього в 2020-2021 роках пройдуть дострокові парламентські вибори, де вже зможуть проголосувати представники ОРДЛО.

Далі, за словами Портнікова, сценарій буде розвиватися таким чином: у Раду проходять проросійські політичні сили, новий парламент зміщує президента-популіста, який "не здатний достатнім чином домовитися з Росією", призначає нові президентські вибори.
"На них буде балотуватися одна кандидатура. Один кандидат, якого підтримає більшість українського суспільства. А всі інші кандидати - у вишиванках - підставні. І вони будуть кричати, що готові воювати з Росією до останнього українця, і всі будуть над ними сміятися. Тому що реальний народний висуванець, герой, кумир, людина, який домовилася з Путіним і про полонених, і про інтеграцію, і про все інше, буде мати абсолютну підтримку громадян. Це людина, яка ще в 2004 році була обрана в Кремлі в якості президента України", - підкреслив Портніков.

Він зазначив, що мова йде саме про "кардинала в мантії" Віктора Медведчука.

Портніков додав, що не має значення, хто переможе на виборах президента в 2019 році, оскільки "головні вибори - вибори 2021 року".

Все буде Україна