«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Мер Києва приїхав на велосипеді голосувати за президента України…

У Києві міський голова Віталій Кличко одним з перших проголосував у першому турі президентських виборів. На виборчу дільницю він приїхав на велосипеді.

Мер Києва приїхав на виборчу дільницю в ліцеї імені Івана Богуна під час ранкової прогулянки на велосипеді. Розповідати журналістам, за кого голосував, Кличко відмовився і заявив, що головне – це рух України до Європи, а не ім’я президента.

Відзначається, що черг на ділянці поки що немає.

Нагадаємо, що почалися вибори Президента, проголосувати можна протягом 12 годин. У виборчі бюлетені включено 39 кандидатів в Президенти України, а графи “проти всіх” в ньому немає.
Останні соцопитування перед виборами Президента були опубліковані 28 березня. У той же час вже 31 березня, після закриття виборчих дільниць, консорціум соціологічних компаній оприлюднить результат екзит-пол на виборах Президента.

З детальними деталями про те, як проходять вибори, хто балотується в Президенти, які у кандидатів рейтинги і як встановлюватимуть результати, знайомтеся в спеціальному матеріалі агентства “Вибори Президента України 2019”.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна